1-й крок до зцілення. Віра приходить від того, що слухаємо

A4_iselen6.jpgТож віра від слухання, а слухання через слово Христове. Є два види віри: віра, яку Бог дає нам, це віра в те, що відбулося на хресті, щоб мы могли отримати спасіння  і віра, яку ми отримуємо через слухання і читання Його слова. Чим більше ми читаємо і вивчаємо Біблію, тим сильнішою стає наша віра. Свідоцтва зцілених людей допоможуть нам повірити також і в наше зцілення. Виходячи до вівтаря для молитви за зцілення або передаючи хустку, переконайтеся, що у вас є місце зі Святого Письма, на якому ви стоїте, яке ви постійно проголошуєте. Візьміть одну з Божих обітниць і твердо вірте у можливість її здійснення. Багато з тих, хто не має такого біблійного підґрунтя для своєї віри, дозволяють дияволу вкрасти у них зцілення, оскільки вони покладаються тільки на свої почуття. Проте зцілення приходить не через почуття, а через віру.

Порожній розум - будівельний майданчик для диявола. Якщо ваш розум порожній і не зосереджений на Слові Божому, то диявол наповнить його негативними думками замість Божих обітниць, які будують віру. Багато людей співають пісню: "Твердо стою я на обітницях, які не підведуть". Якщо ви дійсно будете чинити так, як співаєте, - це спрацює, і ви отримаєте своє зцілення.

Ісус під час спокуси відповідав дияволові тільки те, що говорилось у Писанні: «Бо написано…» - і цитував, що було написано. Почувши втричі з вуст Ісуса, що говорила Біблія, диявол залишив Його.

Біблія говорить, що небо і земля минуться, але Слово Боже НЕ прейде ніколи. Занурюйте своє серце і розум в Слово Боже до тих пір, поки не будете перебувати у Господі, а Його Слово – в вас, і зможете просити все, чого побажаєте, і буде вам. Стійте на Божих обітницях. А коли диявол прийде, щоб мучити вас, просто скажіть: «Диявол, написано, що ранами Ісуса я зцілений »... (Це одна з обітниць).

Бог не дивиться на обличчя

Все, що Бог зробив для Петра, Павла, Якова та Івана, - Він зробить і для вас. Все, що вам потрібно, - це сказати Богу, що ви вірите Його написаному Слову і Воно перебуває у вас. На служіннях я багато разів звертав увагу на деяких людей, що стояли у черзі на молитву за зцілення. Вони виглядали так, ніби стояли у черзі за безкоштовною пляшкою лимонаду. Їх руки були підняті вгору тільки тому, що хтось інший так робив або тому, що їм сказали їх підняти. Диявол приходить до одного з таких і каже: «Що ти тут робиш у цій черзі? Ти ж не зцілишся». Він відповідає: «Можливо ні, але я чув, що цей хлопець непогано молиться за хворих, і подумав, що нічого не втрачу, якщо попрошу і його». Диявол продовжує: «Хіба ти не пам'ятаєш, що за тебе молилися всі проповідники країни. А тобі все одно нітрохи не стало краще». Він говорить: «Диявол, я вже стільки простояв в черзі, що почекаю ще, поки він помолиться за мене». Нарешті, він підходить до проповідника, і той покладає на нього руки: «В ім'я Ісуса будь зцілений», або «Ти зцілений». А він говорить: «Ну, не знаю. Не відчуваю ніякої різниці». Диявол підхоплює: «Звичайно ж, ти не відчуваєш ніякої різниці, тому що нічого не отримав!». Зробивши кілька кроків убік, такі люди погоджуються з ним, вирішуючи, що не отримали те, чого очікували отримати… Насправді, вони нічого й не очікували. Вони просто сподівалися, не маючи для своєї віри ніякого біблійного підґрунтя.

ДРУЗІ! ПІСЛЯ ТОГО, ЯК ЗА ВАС ПОМОЛИЛИСЯ, НАЧНІТЬ СЛАВИТИ БОГА ЗА СВОЄ ЗЦІЛЕННЯ, НАВІТЬ ЯКЩО ВИ НІЧОГО НЕ ВІДЧУВАЄТЕ, ДУМАЙТЕ ПОЗИТИВНО.

(За матеріалами книги  Джека Коу "Зцілюючи невиліковне")

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше