Чому деякі наші молитви залишаються без відповіді?

У цій короткій статті ми не будемо давати докладний аналіз всіх причин чому молитви залишаються без відповіді. Про це напишемо окремо, якщо Господу буде завгодно. Хочемо поділитися одним принципом, який ми засвоїли з багаторічного досвіду консультування.

Наша неправильна поведінка (гріх, непослух Божому Слову, непрощення, гнів, безвідповідальність і т.п.) є головною причиною того, чому наші молитви залишаються без відповіді).

Наведемо кілька прикладів:

неотвеченные молитвы- Приходить людина на консультацію, розповідає: «Я молюся щодня:" Боже, зціли мене від виразки шлунку. Ранами Ісуса я зцілений ", а шлунок все продовжує недугувати. Іноді бувають поліпшення, але ненадовго. Чому немає зцілення? » При подальшій розмові з'ясовується, що кожен день він їсть смажене і жирне, запиває все це кока-колою. Тому що смачно.

- Або студент ... Протягом семестру розважається, безвідповідально ставиться до навчання. А коли приходить час іспитів, він просить: "Боже, допоможи мені отримати хорошу оцінку".

- Або дружина ... Постійно ображається на чоловіка, гнівається на нього. А потім не розуміє, чому діти не слухаються, сваволять, грублять. І молитва не допомагає.

Тут виконується духовний закон: " Бо що тільки людина посіє, те саме й пожне!" (До Галатів 6:7). Яку їжу вкладаєш в своє тіло, таку реакцію тіла й пожнеш. Наскільки відповідально ставишся до своїх обов'язків, настільки успішними будуть результати. Як ти ставишся до інших, точнісінько так інші поставляться до тебе.

Дорогі друзі, не будемо забувати цей важливий принцип, не використовуватимемо Бога в якості чарівної палички. Він - наш Пан, а не навпаки! І в молитві до Бога будемо шукати не тільки Його руки, але й ради, як ми можемо змінити наше життя, зробити його якісним і повноцінним, а в кінці нашого земного шляху постати перед Творцем і назавжди перебувати з Ним.

Читайте далі:
Основна стаття: Про молитву
Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 3


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше