Чому небезпечний алкоголь (наркотики)?

Немає сенсу вирішувати свої проблеми через вживання алкоголю (або наркотиків). Вони тільки поглиблять їх. Найкраще - це звернутися до Бога з проханням увійти в твоє життя.

a4_alcohol1_250Люди, які починають вживати алкоголь (наркотики і т.д.) в більшості випадків пояснюють свою поведінку таким чином: "У мене проблеми, важко на душі. Мені необхідно випити, щоб хоча б на якийсь час позбавитися цієї болі." Або: "Мені хочеться вколотися, щоб отримати нові цікаві відчуття". Однак Біблія застерігає нас від подібних помилкових вчинків:

"Не дивися на вино, як воно рум’яніє, як виблискує в келиху, й рівненько ллється, кінець його буде кусати, як гад, і вжалить, немов та гадюка"  (Приповістки 23:31-32).

Іншими словами, ейфорія, викликана алкогольним і наркотичним сп'янінням насправді - диявольська ілюзія, осліплення, через яке він має велике бажання знищити душу людини.

Алкоголь не вирішує проблем, а навпаки ще більше їх поглиблює. У стані сп'яніння людина робить неадекватні вчинки, порушується нормальна робота багатьох органів (в тому числі і головного мозку), що призводить до поступової його деградації, руйнуються також взаємини з іншими людьми. І якщо не зупинитися вчасно, це призводить, врешті-решт, до смерті.

Може бути, тобі здається, що це може трапитися з ким завгодно, але тільки не з тобою. І чарка горілки (або одна затяжка) не принесуть ніякої шкоди. Це глибока помилка. Якщо ти так думаєш, ти вже попався на приманку диявола, ти вже засліплений і тільки справа часу, коли настане кінець.

Алкоголь і наркотики - це не метод виходу з проблеми. Насправді люди п'ють (приймають наркотики), тому що в їх душі порожнеча, яка не може бути заповнена нічим іншим, як тільки Богом. Створюючи нас, Бог вклав у нас спрагу спілкування з Ним. Якщо ж цього спілкування немає, ніщо і ніхто не зможе заповнити цю порожнечу. Тому найкраще, що ти можеш зробити - це звернутися до Бога в молитві і попросити Його увійти в твоє життя, наповнити її змістом. Проси у Бога мудрості, як вирішити твою ситуацію. Він обов'язково допоможе, тому що дуже любить кожного з нас.

"Бо Я Господь, Бог твій, що держить тебе за правицю й говорить до тебе:" Не бійся, Я тобі поможу " (Іс. 41:13)

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 2


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше