Чи можна звертатися за допомогою до біоенергетиків?

Люди, які ще мало знають Бога, шукають у першу чергу, як їм позбутися страждань, і не замислюються про духовний вплив екстрасенсорних "біоенергетичних" сеансів

Саме поняття "біоенергетика" часто трактується помилково. Біоенергетикою називається наука, яка вивчає енергетичні процеси у живих клітинах, тканинах, організмах і природі (екосистемах). Вивчати і застосовувати принципи цієї науки справді важливо. Але в наш час, нажаль, є люди, які називають себе модним словом "біоенергетик", а насправді не мають нічого спільного із серйозною наукою, замість цього практикуючи парапсихологію, магію, яснобачення і т.п. Вони себе яскраво рекламують і заробляють не стражданнях занадто довірливих людей.

Люди, які ще мало знають Бога, шукають у першу чергу, як їм позбутися страждань, і не замислюються про духовний бік таких "біоенергетичних сеансів". Небезпека полягає в тому, що під час цих "сеансів" тіло і душа хворого відкриті і беззахисні перед впливом демонічних сил, котрі спочатку начебто і приносять полегшення, але потім, через деякий час, приходять ще більш складні захворювання (включаючи і певні психічні розлади: різноманітні страхи, депресії, галюцинації, марення, думки про самогубство, шизофренія). Людина ж, не розуміючи, що це і є результат візиту до біоенергетика, знову біжить до нього "зцілюватися". Таким чином, виникає демонічна залежність (навіть одержимість), що призводить до руйнування усього життя людини, оскільки диявол, котрий в Біблії називається злодієм: "тільки на те закрадається, щоб красти й убивати та нищити" (Івана 10:10).

Господь категорично забороняє усілякі окультні практики (які б сучасні назви вони не мали) і називає їх гидотою.

"Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку свою через вогонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожить по птахах, і хто чарівник, і хто чорнокнижник, і хто викликає духа померлого та духа віщого, і хто питає померлих. Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке." (Повторення закону 18:10-12)

Деякі із біоенергетиків говорять, що людина, яка хоче отримати зцілення, повинна вірити у Бога і молитися, і що вони самі мають дар цілительства від бога. Але мета таких слів - заслужити довіру людини. Насправді, це обман і пастка диявола.

" І не дивно, бо сам сатана прикидається анголом світла! Отож, не велика це річ, якщо й слуги його прикидаються слугами правди. Буде їхній кінець згідно з учинками їхніми!" (2 до Кор.11:14)

Для того щоб допомогти вашим близьким людям, що потрапили у залежність від подібних "біоенергетиків", необхідно пояснити їм, що звертатися за допомогою до будь-якого виду окультизму - це гріх. Запропонуйте їм покаятися і прийняти Ісуса Христа як свого Господа і Спасителя, помоліться разом із ними і запросіть до церкви. У разі відмови з їхнього боку, потрібно у молитві просити Бога врятувати їх або зверніться по допомогу до інших віруючих, з якими можна було б молитися за цю проблему.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -7


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше