Гроші... Як правильно ними користуватися

як правильно розпоряджатися фінансамиХристияни створили стільки легенд та міфів про гроші, що мало хто з нас розуміє, які уявлення засновані на Слові Божому, а які - ні. Нерідко людина, яка хоче бути добропорядним християнином, має купу складних питань щодо грошей. Чи буде Бог схвалювати моє прагнення мати великий заробіток і престижну роботу, або це буде вважатися бажанням до збагачення? Чи можна на християнському сайті розміщувати інформацію про курси валют? Чи буде це нормально для християнина заробляти на Форексі? Що є проявом жадібності і користливості, а що є здоровим прагненням мати прибуток для утримання сім'ї?

Великою несподіванкою для деяких християн стає усвідомлення того факту, що Бог приділяє грошам достатньо веклику увагу. Біблія має приблизно 700 прямих і сотні непрямих згадувань про гроші. Більше половини приповістей Ісуса мають стосунок до грошей. Здатність мудро використовувати фінанси Він дорівнює умінню користуватися духовними богатствами.

"Хто вірний в найменшому ,- і в великому вірний; і хто несправедливий в найменшому,- і в великому несправедливий. Отож, коли в несправедливім багатстві ви не були вірні,- хто вам праведне довірить?" ( Луки 16:10-11).

В цьому уривку з Писання як істинне богатство розуміються духовні дари. Християни занадто довго створювали вигляд, що фінансові питання їх не стосуються. Звичайно, це не так. Часто саме фінанси стають «гарячою точкою» у нашій боротьбі із сатаною. Ми маємо справу з такими самими атаками і спокусами як і невіруючі. І тільки завдяки Божим благословінням, послуху до Його Слова ми можемо уникнути цих атак. Але як отримати благословіння, якщо не розумієш Божий план і Його волю стосовно цих питаннь? Це неможливо.

Была ли вам полезна эта статья?

рейтинг: 0

 

ПРИГЛАШАЕМ НА КОНФЕРЕНЦИЮ

Прямая трансляция служений