Розлучення. Коли примирення ще можливе

Будьте слухняні Слову Божому і просіть у Бога мудрості на шляху примирення з чоловіком (дружиною).

Розлучення. Коли примирення ще можливеЯкщо ваші стосунки зіпсувалися, ви на межі розлучення або розлучення вже фактично сталося, необхідно пам'ятати, що Бог не сприймає юридичне розірвання браку як акт розриву духовного зв'язку "одного тіла", яким є подружжя в шлюбі. Бог повстає проти розлучень. Немає причин, щоб не любити один одного. Ісус заповідав нам "любити ближнього свого" незалежно від того, як цей ближній відноситься до нас.

Довіртеся Господеві, чекаючи Його допомоги в ситуації, що створилася. Будьте слухняні Слову Божому і просіть у Бога мудрості на шляху до примирення з чоловіком (дружиною). Передусім, необхідно сповідувати ваші гріхи відносно партнера (недолік поваги, любові, турботи, себялюбство і так далі) і покаятися в них. Після цього пробачте партнера. Якщо була зрада (насильство або що-небудь подібне) і пробачити дуже важко, то просіть допомоги у Господа. Його любов допоможе вам зробити це.

"Якщо ж у кого з вас бракує мудрості, нехай просить у Бога, що всім дає просто і без докорів, - і буде вона йому дана. Але нехай просить із вірою, без жодного сумніву" (Як. 1:5-6).

Якщо ніхто з вас ще не уклав новий брак, докладіть усі зусилля для відновлення стосунків, прагнучи при цьому до порятунку вас обох заради загального блага, а не до особистого благополуччя і задоволення ваших егоїстичних бажань. Тому не варто наполягати у тому випадку, коли чоловік (дружина) категорично відмовляється повернутися. Якщо в конфлікті замішаний хтось ще, моліться за їх пробачення і порятунок Богом.

Ви і ваша сім'я дуже важливі для Бога. Якщо ви є християнином, народженим наново, приготуйтеся зробити односторонні кроки до примирення. Можливо, збереження сім'ї буде єдиною можливістю для порятунку вашого невіруючого подружжя.

"Звідки знаєш ти, дружино, чи не спасеш чоловіка? Або звідки знаєш, чоловіче, чи не спасеш дружини?" (1 Кор.7:16)

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 6


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше