Що таке Божі обітниці?

Обітниці - це зобов'язання Бога зробити щось. Якщо у вас проблема, то треба знайти в Біблії вірш, який обіцяє виконати те, чого ви потребуєте для вирішення проблеми і стояти на ньому (тобто прийняти його, виконувати, практикувати його і вірити, що це станеться)

В Біблії близько 7000 Божих обітниць, через які Бог бажає благословити всі сфери нашого життя (здоров'я фізичне і духовне, матеріальне благословення, спасіння тощо). Ми отримали доступ до Божих обітниць через перебування в Ісусі Христі. Невіруючі, неспасенні люди не можуть скористатися ними. Перебування у Христі включає регулярне спілкування з Ним у молитві, читання Біблії та послух Слову Божому.

"Отож, пам'ятайте, що ви, колись тілом погани, що вас так звані рукотворно обрізані на тілі звуть необрізаними, що ви того часу були без Христа, відлучені від громади ізраїльської, і чужі заповітам обітниці, не мавши надії й без Бога на світі. А тепер у Христі Ісусі ви, що колись далекі були, стали близькі Христовою кров'ю." (Ефес. 2:11-13)

Божі обітниці є умовними і не виконуються автоматично. Щоб конкретне Божа обітниця виповнилося, треба щось зробити, тобто практично здійснити Божу обітницю

Найбільш важливі обітниці Божі відносяться до реальних ситуацій нашого життя, у яких ми потребуємо допомоги або благословіння від Бога.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 6


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше