Нові матеріали

Приналежність до ЦЕРКВИ

Для нового життя та духовного зростання, вирішальне значення має приналежність до Біблійної церкви. Щоб не охолонути в любові та вірі, треба регуляно відвідувати богослужіння, слухати проповідь Слова Божого і мати спілкування з іншими віруючими. Апостоли, проповідуючи Євангеліє Ісуса Христа, створювали церкви, через які Бог діяв Своєю силою і мудрістю.

"Щоб тепер через Церкву була оголошена початкам та владам на небі премудрість Божа." (Еф. 3:10)

Невірність починається з малого…

Шлюб - це завіт (союз) між чоловіком і жінкою. Невірність та блуд порушує цей завіт, руйнує шлюб. Невірність - це гріх перед Богом і перед людиною.

Як розуміти притчу про таланти?

Притчу про таланти читаємо в двох місцях з Нового Завіту: Матвія 25:13-30 та Луки 19:10-27.

Наші консультанти

Неможливо всього лише виконувати обов'язки консультанта: вимовляти набір вивчених фраз і молитися "черговими молитвами ". Консультування завжди передбачає участь серця.

Адже тільки любов, яку виливає у наші серця Господь і яку ми прагнемо передати людям, здатна змінювати негативні ситуації. Ми далекі від того, щоб просто вказати людині, яка звернулася до нас за допомогою, на помилку. Ми хочемо допомогти їй подолати труднощі, стати переможцем. Не завжди перемагати легко, адже зміни вимагають певних зусиль (і не тільки духовних).

Що таке пекло?

У Новому Завіті пекло розглядається як кінцеве місцеперебування тих, хто буде засуджений до вічної погибелі на останньому суді.

Пекло вважається місцем смерті та страждань, де "плач і скрегіт зубів" (Матфія 13:42) і "де черв'як їх не вмирає і вогонь не вгасає" (Марка 9:44). Людина, навічно відлучена від Бога, занурюється у непроглядну темряву в пекучому полум'ї вогню.

Тридцять вісім років чекав на зцілення

Якщо ти вже довгий час хворий, якщо твоя проблема не вирішується, подивись у своє серце - чи вмієш ти терпіти, чи готовий почути те, що говорить тобі Господь? Чи готовий ти бути слухняним Богу, щоб відвернутися від гріха і прийняти реальність зцілення від Бога у своє життя?

Як залишити коментар?

Коментарі до конкретного матеріалу розміщуються безпосередньо під матеріалом шляхом натискання посилання "Додати коментар".

Вірші Біблії про багатство і фінанси

Використовуйте у молитві ці вірші, коли переживаєте фінансові труднощі

"І будеш ти пам'ятати Господа, Бога свого, бо Він Той, що дає тобі силу набути потугу." Повторення Закону 8:18

Яка молитва до вподоби Богу?

Можна зробити кілька висновків про молитву, яка до вподоби Богу, познайомившись із притчею про фарисея та митаря.

Хто такі демони?

A7_demons.jpgДемони (чи біси) - це ангели, що занепали, безсмертні створіння, служителі сатани. Вони прилучилися до повстання сатани, були вигнані з небес і нині чекають останнього суду. Їх думки постійно направлені проти Бога, добра, істини. Рівень та інтенсивність прояву демонічних сил у людях за часів Христа були вищі, ніж у будь які інші періоди.

Сторінки


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше