Біля ніг Ісуса

Якщо сьогодні ваше життя гіднe презирства, не впадайте у відчай. Прийдіть до Ісуса, схиліться перед Ним в молитві покаяння. У Ньому ви знайдете мир і радість вашій душі.

Ісус ходив по землі, творячи Свої благі справи, проповідуючи Слово, зцілюючи і звільняючи людей від нечистих духів. Слух про Нього дуже швидко поширювався. І коли Він приходив до якого міста, там уже всі знали Його.

Так сталося і в Віфанії. Коли Ісус перебував у домі Симона (Луки 7:36-39), в цей будинок прийшла жінка-блудниця. Усвідомлюючи свій гріх, вона плакала і омивала сльозами ноги Ісуса, і волоссям своїм витирала їх, цілувала ноги Його і мазала їх дорогоцінним миром. Її серце було зламане. Гріх, який був в ній, палив її. Вона не могла говорити. Сльози каяття лилися з її очей, омиваючи одночасно і її серце.

Вона знала, що всі присутні засуджують її за все, що вона зробила, що вони зневажають її. Але каяття в її серці було таке велике, що вона не бачила їх глузливі і осудливі погляди. Її погляд був спрямований тільки на Ісуса, в цей момент вона особливим чином відчувала Його безмежну любов. Ісус, бачучи її смиренне серце, каже: "Прощаються тобі гріхи ... віра твоя спасла тебе, іди з миром".

Жінка, що омила ноги Ісуса сльозами, і витерла їх волоссям своїм Йому, була Марія, сестра Лазаря. В Біблії ми багато читаємо про неї. І всюди згадується, що коли з'являвся Ісус, Марія сідала біля ніг Його і слухала слова Христа. З самого початку і до гробу Господнього, Марія залишалася вірною своєму Господу.

Почувши про Ісуса, вона повірила в Нього і почала діяти. Напевно, їй було дуже важко прийняти це рішення - піти в будинок до фарисеєві і, тим більше, підійти до Ісуса в присутності всіх. Адже таких жінок, як вона, засуджувало все суспільство, їх побивали камінням. Це було дуже ризиковано. Потрібно було повністю померти для себе. Але все одно, вона зробила це, тому що знаходитися поряд з Ісусом для неї було важливіше за все на світі. Якщо сьогодні ваше життя гідне презирства, не впадайте у відчай. Прийдіть до Ісуса, схиліться перед Ним в молитві покаяння. У Ньому ви знайдете мир і радість вашій душі.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 4


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше