Причини розумових розладів

У більшості випадків - це результат безвідповідальної, гріховної поведінки людини, результат вчинків плоті.

Причины розумових розладівІснують кілька причин, що призводять до розумових розладів (у тому числі й до шизофренії). Вони можуть бути частиною проклять за невиконання заповідей Божих, наслідком гріха та непокори Богу.

"А коли ти не слухатимешся голосу Господа Бога твого і не будеш додержувати виконання всіх Його заповідей та постанов Його, то ... Ударить тебе Господь божевіллям, і сліпотою, і туподумством" (Повторення закону 28:15,28)

Також причиною їх виникнення можуть бути хвороба або травма. Іноді розумові розлади - це прояви демонічної діяльності. (Мф. 17: 14-21). Однак, якими б серйозними ці порушення не були, Слово Боже обіцяє християнину тверезість розуму - "розум Христов" (1 Кор. 2:16).

Слід остерігатися пояснювати будь-які прояви емоційної або розумової нестійкості впливом демонічних сил. У більшості випадків - це результат безвідповідальної, гріховної поведінки людини, вчинків плоті.

"Учинки тіла явні, то є: перелюб, блуд, нечистота, розпуста, ідолослужіння, чари, ворожнечі, сварка, заздрість, гнів, суперечки, незгоди, (спокуси), єресі, завидки, п'янство, гулянки тощо. Я про це попереджую вас, як і попереджав був, що хто чинить таке Царства Божого не успадкують" (До Галатів 5:19-21).

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 0


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше