Як вірити Богу під час неплідності?

Неплідність може мати місце не тільки в тілі, але й в інших сферах життя. Однак, якщо ми шукаємо, як виконати волю Господа, Він Сам робить нас плідними.

Чи є щось неможливе для Бога? Біблія говорить, що « неможливе людям можливе для Бога» (Лк.18:27). Більш того, Ісус сказав батькові, який привів до Нього біснуватого сина: «Щодо того - якщо можеш - то все можливо тому, хто вірує.» (Мар.9:23).

У 11 главі послання до Євреїв читаємо: «Віра є запорукою того, чого сподіваємося, - доказ речей невидимих» (Евр.11:1). Іншими словами, віра – це здійснення того, на що ми сподіваємося. Вона приходить, коли ми уважно слухаємо або читаємо Слово Боже, а після - чинимо так, як там написано.

Якщо людина прийняла рішення вірити і чекати від Бога відповідь на свою потребу, необхідно діяти відповідно до своєї віри. В одній зі своїх книг Девід Йонггі Чо говорить про жінку, якій лікарі сказали, що у неї ніколи не буде дітей. Але ця жінка молилася Богу про народження дитини, і відповідно до своєї віри вона навіть переставила у кімнаті меблі й придюала дитяче ліжечко. Всі говорили, що вона збожеволіла, над нею сміялися, але вона вперто продовжувала купувати необхідне для малюка, вона продовжувала перебувати у вірі. І Бог здійснив очікуване, вона народила дитину всупереч своїй хворобі, всупереч обставинам і нерозумінню оточуючих.

Якщо у вас поки що не виходить народити дитину, продовжуйте стояти в вірі, говорити, звертаючись до свого тіла в ім'я Ісуса, наказує йому зцілитися. « Істинно кажу вам, що хто скаже цій горі: Двигнись і кинься у море, та не сумніватиметься у своїм серці, лише віруватиме, що станеться те, що каже, - то буде йому так» - передає слова Ісуса євангеліст Марк (Мк. 11:23). Гора – це все те, що заважає вам у народженні дитини, Ви можете сміливо наказувати горі піти геть, при цьому найважливіше - не сумніватися в серці своєму.

«Смерть і життя - у владі язика» говориться у Приповідках 18:21. Словами можна проклясти і можна оживити. Намагайтеся завжди говорити правильні слова по відношенню до себе, свого тіла, свій сім'ї. Може бути колись раніше ви сказали зі злістю слова прокляття по відношенню до себе. Може бути слова прокляття говорили ваші родичі або знайомі. Силу цих слів треба зруйнувати в молитві до Господа. Слід покаятися, якщо Ви говорили самі, а якщо це були інші люди – необхідно   простити їх.

Бог ніколи не позбавляє дітей, навпаки, Він їх дає. Дітей краде диявол. Дияволи й траба протистояти. Для цього згідно Якова (4:7) ми маємо спочатку підкоритися Богу. Апостол Павло у посланні да Ефесян 6:10-14 закликає нас зодягнутися в повну зброю Божу. Ми радимо роздумувати над цими словами і намагатися чинити так, як говорить Біблія.

Пригадаймо ще два чудових приклад з Біблії. Мати пророка Самуїла, яка молилася в храмі про дитину й обіцяла віддати її на служіння Господу (1 Самуїла 1 розділ). Вона виливала своє серце перед Богом, не звертаючи уваги на те, як це виглядає в очах людей. Інша жінка - Сара, дружина Авраама - народила дитину в 90 років по вірі її столітнього чоловіка, хоча вона не могла мати дитини і в молоді роки. Це було справжнє диво від Господа. Авраам був упевнений в невидимому, він сподівався на Господа, був слухняний Господу - і диво сталося. .

Господь може створити диво і у вашому житті, зміцнює Господом і могутністю сили Його, моліться згідно віршів з Писання про зцілення. Вивчайте Біблію, тому що Її слова - ліки для нашого тіла. (Приповістки 4:20-22). Також вам потрібне спілкування з іншими віруючими.

"Жінка твоя, неначе лоза плодовита, у середині дому твого. Діти твої, мов парості оливки, навколо столу твого. Ось так буде благословенний чоловік, що Господа боїться! " (Пс. 128:3-4)

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше