Молитва про повернення боргу

Наполеглива молитва до Бога не залишається непоміченою у Нього. Одного разу Ісус Христос розповів своїм учням притчу.

"Сказав також їм притчу про те, що треба завжди молитися і не занепадати духом, говорячи: в місті якомусь суддя був один, що Бога не боявся і людей не соромився. У тому ж місті була вдова перебувала, що до нього ходила й казала: оборони мене від мого супротивника! Але він довгий час не хотів. А згодом сказав сам до себе: хоча я і Бога не боюся і людей не соромлюся, але, через те, що вдовиця оця докучає мені, то візьму в оборону її, щоб вона без кінця не ходила, і не докучала мені. І промовив Господь: Чи чуєте, що говорить суддя цей неправедний? А чи ж Бог в оборону не візьме обраних Своїх, що голосять до Нього день і ніч, хоч і бариться Він щодо них? кажу вам, що Він подасть їм оборону незабаром." (Лк. 18:1-8)

Нижче ми пропонуємо вам приблизні тексти молитов: молитва щоб повернули борг вам, і молитва як самому позбавитися від боргів.

Молитва на повернення боргу

Дорогий Господь, я дякую, що Ти - мій Захисник і моя Допомога повсякчас. Я довіряю Тобі рішення моєї ситуації з моїм боржником (ім'я). Пробач мене, якщо я поступив необачно, спонсоруючи (ім'я), не дізнавшись, чи була Твоя воля на це. Будь ласка, допоможи (ім'я) повернути мені борг. Влаштуй його справи так, щоб він зміг знайти цю можливість в короткі терміни. Навчи його мудро розпоряджатися своїми фінансами. Я прощаю (ім'я) за те, що він не зміг повернути борг в призначений строк і відмовляюся ображатися на нього. Господи, дай мені терпіння і любов до (ім'я), щоб в мені міг відобразитися образ Сина Твого, і через це (ім'я) зміг пізнати Тебе і прийняти Тебе у своє життя. Я вірю, що Ти заповниш всяку мою нужду зараз, коли я чекаю повернення боргу, і в майбутньому. Амінь!

Молитва для позбавлення від боргів

Господь Ісус, я потребую фінансового дива позбавлення від боргів. Я довіряю Тобі і Твоєму Слову, що ти – Той, Хто забезпечує мої потреби. Ти - Всемогутній Бог і Ти знаєш, коли і яким чином благословити мене. Я не обмежую Тебе ні в чому, але з вірою чекаю допомоги від Тебе. Допоможи мені шукати Твого лиця усім моїм серцем і більше піклуватися не про те, в чому я думаю, що потребую, але про те, як виконати Твою святу волю. Я відмовляюся боятися, дивлячись в майбутнє, тому що Ти зі мною. Дай мені стратегію погашення боргу. Благослови мене роботою або бізнесом з гарним прибутком. Навчи мене мудро розпоряджатися своїм бюджетом, щоб я витрачав мої гроші тільки на те, що по-справжньому важливо для мене. Допоможи мені давати тим, хто потребує матеріальної допомоги. Твоє Слово говорить, що Ти бажаєш благословити мене з лишком. Дякую і славлю Тебе за Твою милість по відношенню до мене. Спасибі Тобі за усі Твої чудеса, які Ти вже вчинив в моєму житті і які ще вчиниш в Ім’я Ісуса Христа. Амінь! 

Читайте більше про те, як позбавитися від боргів тут.

Якщо ви потребуєте в молитві за повернення боргу, напишіть тут своє молитовне прохання і наші служителі будуть молитися за вас.

Шлях до Бога починається з молитви покаяння. Натисніть ТУТ, щоб помолитися разом з нами.  

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 10


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше