Молитвенная комната

Коментар консультанта сайту щодо вашого молитовного прохання буде відправлено на цю адресу. Адреса на сайті не публікується
Залиште тут відмітку, якщо бажаєте, щоб ваше молитовне прохання не показувалось іншим відвідувачам сайту, а було видно тільки вам і консультанту. Щоб скористатися цією функцією вам потрібно увійти або зареєструватись.

Напишіть тут, про що ви бажаєте помолитись

Вертикальні вкладки

После отправки просьбы вернитесь на сайт через 1-2 дня, найдите свою просьбу в списке молитвенных просьб и прочитайте комментарий консультанта.

Узнать больше про молитву

Молитва - це розмова з Богом. Вона є головною складовою християнського життя. Часто люди недооцінюють її важливість. Але саме молитва приносить у наше життя позитивні зміни, руйнує негативні обставини, допомагає духовно зростати. Навчитись молитися може кожен. Головне - довіряти Богу і відкинути всякий сумнів у тому, що Він вас чує і хоче спілкування з вами.

Запросіть Бога у своє життя

A1_pok1.jpgХотіли б ви довірити своє життя Господу? Чи знаєте ви, що Всемогутній Бог, Який створив небо і землю, і все, що їх наповнює, дуже сильно любить вас? Він бажає врятувати вас від усякої неправди і гріха. Бог хоче, щоб ваше життя було наповнене радістю та змістом. Він дійсно знає, як зробити все це. Просто попросіть Його.

Виберіть один з пунктів, розташованих нижче, для того, щоб отримати додаткову інформацію.

 

Так, я хочу запросити Бога у своє життя і отримати спасіння прямо зараз Мені необхідно більше інформації про то, хто такий Бог і що Він зробив для мене Я колись молився про спасіння, но мені здається, що моя віра ослабла і Бог більше мене не чує
Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 1

Основна стаття: Про нас

VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше