Нові матеріали

Розлучення. Коли примирення вже неможливо

Розлучення. Коли примирення вже неможливоЯкщо ваш колишній чоловік (дружина) взяли новий шлюб або категорично відмовляються повертатися до вас, благословіть його (її) і не змушуйте робити це. Просіть Бога допомогти вам подолати спокусу ненавидіти чоловіка (дружину) або інших людей, які брали участь в конфлікті, щоб не стати жертвою гіркоти, образи і бажання помститися.

Гріх

Гріх (з грецької amartia - помилка, промах) - це вчинок всупереч волі, заповідям і задумам Божим, а також думки і слова, що ведуть до таких вчинків, це внутрішній бунт проти Бога, який виражається зовнішніми вчинками непослуху. Наслідки гріха згідно з Біблією: духовна смерть (відчуження від Бога), фізична смерть тіла, вічне вигнання від імені Божого у місце темряви і муки. Всі люди згрішили (Римлян 5:12) і потребують порятунку від гріхів.

Блаженство

Блаженство - це біблійне слово, яке зустрічається у багатьох книгах Біблії (Йова 5:17, Псалтир 1:1, Приповістки 8:34, Матвія 24:46, Іакова 1:12, Об'явлення 20:6). Блаженство означає щасливе життя, дароване з благословення Божого.

Як отримати відповідь на молитву

Важливо пам'ятати чотири простих принципи.

Проси відповідно до Божої волі

"І оце та відвага, що ми маємо до Нього, що коли чого просимо згідно волі Його, то Він слухає нас. А коли ми знаємо, що Він слухає нас, чого тільки ми просимо, - знаємо, що одержуємо те, чого просимо від нього." (1 Івана 5:14-15)

Тайм-менеджмент і досягнення цілей

Час незворотний. Це - Богом цей ресурс.

Щоб управляти іншими, треба спочатку навчитися управляти собою. Зволікання заважає тобі досягати мети. Якщо ти чогось не умієш робити, попроси іншого, хто уміє це краще за тебе. Визнач свої пріоритети (що важливе). Сфокусуйся на певних речах! Не роби все одночасно. Розвивай свої лідерські якості. Навчися говорити "ні". Неорганізованість і відсутність планування викрадають твій час.

Як відноситися до людей, які пішли із служіння, з церкви?

Причини відходу бувають дуже різними, тому і реакція на них теж різна.

Одне можна сказати з упевненістю: молитва потрібна усім, хто пішов. Якщо людина йде в бунті, із засудженням, ми молимося про милість Божу для неї і віддаємо її у руки Божі. Молитва прохання за неї не дасть результатів, поки вона сама не усвідомить своєї провини і не розкається. Правда, буває, що Господь покладаєає комусь на серце молитву за таку людину і тоді той, хто молиться, знає, про що треба молитися

Дух Святий - головний супутник, порадник і підтримка для християнина

Сьогодні багато говорять про те, що Бог - Батько всім нам. Але це не зовсім так. Бог є Батьком тільки для тих, хто народився згори. Саме для таких людей у Бога є дар наповнення Святим Духом. Зверніть увагу, що наповнення Святим Духом не для грішників, воно - для віруючих.

Ісус Христос молився, щоб Отець послав іншого Утешителя (Євангеліє від Івана 14: 16-17). У день П'ятидесятниці Він вилив Святого Духа, який перебуває навіки з Його церквою і Його святими, тобто з нами, оскльки ми, що увірували, є члени тіла Христового.

Поместная церковь

Помісна церква - це громада "святих і вірних в Ісусі Христі" в певному місті чи місцевості (До Ефесян 1:1). Члени помісної церкви регулярно зустрічаються для здійснення богослужінь і підтримують спілкування в повсякденному житті (Дії 2:44-47). Керує помісною церквою пресвітер чи пастор..

 

Вислови та афоризми

У цій рубриці ми підготували добірку висловлювань відомих людей (філософів, письменників, вчених та ін.) Про Бога і християнську віру.

Початок мудрости: здобувай мудрість! Усім твоїм маєтком здобувай розум. Цінуй її високо, й вона тебе підійме, | вона тебе прославить, коли ти її обіймеш; вона тобі на голову вінець слави покладе і пишною короною тебе прикрасить..(Приповістки 4:7-9)

Рубрика постійно поповнюється. Запрошуємо і вас, дорогі друзі, взяти участь у її розробці. Чекаємо ваших повідомлень у коментарях ижче.   

Сторінки


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше