За тілесне зцілення

Прошу молитв за зцілення органів всього організму, серцево-судинної системы, сечостатевої системи, лімфатичної системы, травного тракту, щоб Господь зцілив мене від інфекції та запалення та всіляких патогенних мікроорганізмів, паразитів, вірусів. Хворію дуже довго, більше 3-х років. Не зрозуміло від чого саме хворію, але симптомы такі, що піднімається температура після обіду і потім спадає, набрякають ноги, ускладнення на ліву ногу та коліно (якийсь збудник точить ногу, м'язи ноги та коліно),пульс 105, 120, щось точить, якась зараза, картина сплутана, дуже багато хворіла, ослаб імунітет і можливо паразитарне зараження. Діагнозу нема точного. Дуже потрібно, щоб Господь вивів із замкнутого кола. Набридло лікуватися пальцем в небо, хочу чудо зцілення та й все, щоб Господь забрав хворобу і дарував мені одужання. Бо сил вже нема. Помоліться, будь-ласка. Дякую... Вибачте за таке емоційне прохання... Я молода мені 29 років, хочу жити, а не доживати...

Коментарі

Картинка користувача Tatiana Burchack.

Здравствуйте, Марина! Молимся за вас, чтобы Господь указал на корень этой причины. "Наблюдайте, чтобы кто не лишился благодати Божией; чтобы какой горький корень, возникнув, не причинил вреда" (Евр. 12:15). В вашем случае, рекомендум позвонить на Линию жизни, чтобы выявить причину. Благословляем вас Богоисканием.


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше