Зміст сайту

Дорогі друзі, вітаємо вас на сайті служіння "Лінія життя" християнської церкви "ПЕРЕМОГА". Ми хочемо, щоб наш сайт став місцем благословіння для кожного відвідувача, для кожної родини. Тут ви зможете знайти відповіді на питання, що стосуються найважливіших життєвих ситуацій. Спеціально для вас ми підготували багато матеріалів різноманітної тематики


Шлях разом з Богом

Підшивка статей, яка називається "Шлях разом з Богом" познайомить вас з тим, які перші кроки слід робити після покаяння. Ви зможете дізнатися, ким ми є завдяки Ісусу Христу, чому важливо відвідувати церкву і яку роль відіграє Біблія у житті християн. Важко чи легко навчитися покладатися в усьому на Бога? Уявіть, що ви - маленька дитина в руках всемогутнього Бога-Отця. Не бійтеся. Просто йдіть за Ним. 


Маю проблему

Кризова ситуація... Маю проблему... Як бути переможцем у важкі моменти життя. Не існує такої проблеми, для якої Бог не запропонував би вирішення у Своєму Слові. Свобода від залежностей, депресії, страху, відкинення, потреба у зціленні від хвороб, фінансове процвітання. Ми готові говорити з тобою про це і молитися за тебе.


Взаємовідносини

Взаємовідносини... З Богом, з чоловіком, дружиною. Батьки та діти, друзі ... Як не помилятися і бути щасливими. Чи потрібно готуватися до шлюбу? Чому важко знайти чоловіка. Чи любимо ми по-справжньому? Безліч проблем у сім'ї та шлюбі, професійних, у бізнесі, політична та міжнародна напруженість - все це дуже часто пов'язано з непрацюючими взаємовідносинами. Як будувати або відновлювати правильні взаємини.


Чи існує Бог?

Якщо ви ще нічого не знаєте про Бога або сумніваєтеся у Його існуванні, познайомтеся із підшивкою статей "Чи існує Бог?" Чи є докази існування Бога і чому так складно повірити у Нього? Чи справжньою є Біблія? Для чого потрібно спасіння і як його отримати? Ми поговоримо про те, чому існує так багато конфесій і деномінацій, і що таке гріх.


Складні місця з Ббілії

"Важкі" місця з Біблії... "Складно зрозуміти деякі Біблійні послання?... Чи дозволяється християнину отримувати ідентифікаційний код? Що таке хула на Духа Святого? Чи може християнин брати участь у військових діях? Розмірковуємо про Біблійні тексти, які незрозумілі або по-різному трактуються у різних християнських колах.


Моя мета у житті

Давайте поговоримо про цілі.  Чи є у вас мета?... Як дізнатися, яку мету Бог має для вас і як її досягти? Чи хочете ви бути учнями Христа? Що таке успішне наставництво? Якщо ви бажаєте дізнатися, з якою метою ви потрапили на цю планету, починати потрібно з Бога. Ви народилися за Його задумом і заради виконання Його призначення


Молитовна кімната

Молитовна кімната

Тут все, що пов'язано з молитвою. Якщо ви хочете, щоб за вас помолилися наші служителі, повідомте нам своє молитовне прохання тут.

Далі


Наші свідчення

Наші свідчення

У цій рубриці наші консультанти діляться своїми свідченнями й одкровеннями від Господа. Тут ви також можете розмістити свої свідчення про те, що зробив Бог для вас.

Далі


Читати Біблію

Читати Біблію

Ви можете читати Біблію і розмірковувати над її істинами просто на нашому сайті. Слово Боже надихає і додає сили кожному, хто хоче більш глибоких відносин з Богом. Якщо ви перший раз читаєте біблійні тексти, почніть з Євангелія від Луки.

Далі


Вислови та афоризми

Вислови та афоризми

Ми підготували добірку висловлювань відомих людей (філософів, письменників, вчених та ін.) Про Бога і християнську віру. Ви також можете брати участь у підготовці матеріалів цієї рубрики

Далі


Основні терміни

Основні терміни

Тут ви можете познайомитися з визначеннями основних понять, які використовуються в Біблії

Далі


Допомога по сайту

Якщо є питання щодо роботи з сайтом, як знайти потрібну інформацію і замовити сервіси сайту, натисніть кнопку нижче

Далі

Основна стаття: Про нас
Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше