Нові матеріали

Молитва матері за сина солдата

Любов матері  - це сила, яка збереже тебе, дорогий сину, на всіх шляхах-дорогах твого життя. Її молитва, як Ангел-Охоронець, захистить тебе від усякого зла

Мама - найближча й найдорожча людина. Вона подарувала життя своїй дитині. Мама, - її серце завжди наповнене теплом, добротою і ласкою. Вона завжди підтримає тебе доброю порадою і посмішкою. Її серце знає відповідь на будь-яке твоє питання. Любов мами - це сила, яка збереже тебе на всіх шляхах-дорогах твого життя. Її молитва, як Ангел-Охоронець, захистить тебе від усякого зла.

Щоденна молитва про захист

Небесний Отець! Я молюся цією молитвою у силі Духа Святого! В ім'я Ісуса Христа я зв'язую, відкидаю і проголошую безсилим: всяке розділення, ворожнечу, гнів, осуд, гордість, заздрість, злість, брехню, лицемірство, злидні, страх, чаклунство і дух антихриста. Я забороняю всім прокльонам, висловленим проти мене. Я благословляю тих, хто проклинає мене і молюся, щоб Ти врятував цих людей.

Зцілення від ран війни

В Україні відбувається жорстока війна Майже кожного дня нас обстрілюють, гинуть наші воїни і мирне населення. Мільони людей були змушені залишити свої домівки. Війна завдає колосальної матеріальної шкоди. Крім того, вона руйнує стосунки, ламає долі. Найкращі чоловіки, батьки, сини йдуть із життя назавжди.

Але Бог завжди поруч із кожним, кого торкнулися гіркота і розруха війни, поряд з тим, хто страждає, хто втратив життєві орієнтири. Його любові достатньо, щоб зцілити поранене серце та допомогти побудувати нове щасливе життя.

Як зрозуміти, що Бог існує?

Люди можуть пізнати, що Бог є, але не шляхом наукових досліджень

Деякі люди кажуть, що не можуть вірити в Бога, тому що Його не можна відчути своїми органами почуттів. Але радіоактивне випромінювання теж не можна відчути, хоча воно існує. Ще один приклад: люди знають про реальність любові, але наука не може довести її існування.

Звідки приходять хвороби та немочі

Люди, які страждають від хвороб, часто задають собі питання: "Чому це сталося зі мною, чому прийшла хвороба?"

Біля ніг Ісуса

Якщо сьогодні ваше життя гіднe презирства, не впадайте у відчай. Прийдіть до Ісуса, схиліться перед Ним в молитві покаяння. У Ньому ви знайдете мир і радість вашій душі.

Ісус ходив по землі, творячи Свої благі справи, проповідуючи Боже Слово, зцілюючи і звільняючи людей від нечистих духів. Слух про Нього дуже швидко поширювався. І коли Він приходив до якогось міста, там уже всі знали Його.

Чи бажає Бог мені здоров'я?

Якщо ми покаялись і намагаємося жити згідно вчення нашого Господа, викладеного у Його Слові - Біблії, нам необхідно знати і твердо вірити, що Бог бажає бачити нас здоровими та успішними в усьому (3 Івана 1:2)

Найбільш важливими справами, що робив Ісус, перебуваючи на землі, - були проповідь Євангелія та зцілення хворих. Слово Боже говорить нам:

Чи існує Бог?

Кожна людина, яка розмірковує про свою душу, про те, як влаштований навколишній світ і що чекає її у майбутньому, неминуче стикається з питанням про існування Бога.

Є люди, які не вірять в Бога або принаймні кажуть, що не вірять у Нього. Але при цьому вірять у те, що мертва матерія сама собою створила життя, що самі по собі з'явились розум і совість, що внаслідок хаотичного випадку був створений відомий нам порядок у космосі та природі.

Про молитву

Молитва — це акт спілкування з Богом, у якому людина висловлює свої думки, почуття, прохання чи подяку. Це вираження наших потреб з вірою, що Бог нас чує і ми отримуємо те, що просимо.

"Отже, перш над усе я благаю чинити молитви, благання, прохання, подяки" (1 Тимофію 2:1-2)

Сторінки


КОНФЕРЕНЦІЯ ЗЦІЛЕННЯ!

18-21 липня 2024 р., м. Київ, вул. Малинська, 16

Для Бога немає нічого неможливого. Він хоче й може зцілити кожного.

Не пропустіть час зцілення й чудес від Бога! Чотири дні в атмосфері Божої слави! П’ять спікерів, через яких Господь потужно проявляє Себе по всьому світу.

Дізнайтесь більше про конференцію


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту