Про нас

Хто ми і чим займаємося

Давайте знайомитися! Ми - команда волонтерів телефону довіри «Лінія життя», який вже понад 20 років працює у християнській церкві «Перемога». Нас об'єднує дуже важлива (на наш погляд) мета - ДОПОМОГТИ ЗНАЙТИ ВИХІД людям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Ми знаємо, як необхідно у такі моменти, щоб поруч знайшлася людина, яка вислухає, втішить, порадить. Робимо ми це, тому що віримо - Бог створив нас і хоче, щоб наше життя було щасливим й повноцінним.

Наші служителі ЦІЛОДОБОВО чергують біля телефону. Слухають, пояснюють Слово Боже, моляться за людей. Разом з нашими абонентами ми шукаємо способи подолання таких складних проблем як: залежності, хвороби, зруйновані стосунки, страх, відкинення, фінансові труднощі та ін.

Ми знаємо, що у Біблії можна знайти відповіді на всі важливі питання, які цікавлять людство. Наше завдання ми бачимо в тому, щоб показати шлях до примирення з Богом через молитву покаяння і допомогти кожному бажаючому отримати свободу у всіх сферах свого життя.

Читайте, розмірковуйте, приймайте з молитвою. Запитуйте нас, повідомляйте свої молитовні потреби, розповідайте нам історії свого життя. Ми з радістю готові послужити вам, Прямо з сайту ви можете зателефонувати нам або перейти до спілкування з нами через месенджери: Viber, WhatsApp, Skype чи Telegram.

Зі змістом сайту ви можете познайомитися тут. Нехай Господь благословить вас!

"Ось я натягну нову шкіру на їхні рани, вигою їх, уздоровлю їх, дам їм глибокий мир і безпеку". (Книга пророка Єремії 33:6)

Читайте далі:
Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -3


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше