Прошу молитви

<p>Прошу про молитву,щоб вийти зі скрутного становища і відчаю.Не знаю Вже,що робити.За що не берусь,всюди невдачі.Допоможи,Боже бутитерплячою і дай мудрість вийти з цього тяжкого становища.</p>

Коментарі

Картинка користувача Tatiana Burchack.

Мира и радости вам, Наталья! Начните новый день с благодаренья. Бог не проходит мимо благодарного сердца. Скажите ДОБРОЕ УТРО себе и всем, кто окружает вас. Пусть придет свет туда, где его не было и принесет надежду, где была безисходность. Где был тутик, да придет выход. Всякое ярмо, тяготившее много лет теряет силу от Божьего присутствия. Ищите Господа всем сердцем, ищите Его присутствия и любая гора, какой бы она не была в виде (......), должна понизиться и ввергнуться в море. Да будет так!

Картинка користувача admin.

Мир вам, Наталія! Молюсь, щоб Господь дав вам відчути Його любов до вас. Щоб прийшло сильне бажання шукати Господа. Щоб ви побачили Його підтримку у вашому житті. Господь допомагає нам подолати будь яку перешкоду, якщо ми покладаємо всю нашу надію на Нього. Я не знаю, що саме вас турбує, але маю впевненість, що коли ми разом з Богом - немає безвихідних ситуацій! Довіряйте Богові - і Він виведе. Крок за кроком, з Його підтримкою - виведе! Можливо, потрібно у чомусь покаятись, полишити неправльний шлях. Запитуйте в Господа про це і рухайтись туди, куди Він покаже. Молюсь за вас.      


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше