Каяття

Допоможіть мені, підскажіть!  Я не розумію, що мені заважає покаятися. Читала вашу статтю, вле в мене не так все, люди, які мене оточують, будуть тільки взахваті, якщо я покаюся, гріхи, також сумніваюся, тому що я не хочу грішити, я стараюся з всіх сил, справді я не думаю, що в цьому причина. Мені здається, що одна з причин, це не налагоджені стосунки з Богом. Підскажіть, будь ласка! Якщо це ця причина, то допоможіть! Як ці стосунки налагодити? Як зблизитися з Господом,? Я боюся, що час близький, ДОПОМОЖІТЬ!!!

Коментарі

Картинка користувача Nelya Kamysh.

Вітаємо Вас, Любов!  Щоб налагодити стосунки з Богом, треба, по - перше, покаятися в своїх гріхах та прийняти Ісуса Христа в серце своїм Господом та Спасителем. По - друге, щоб наблизитися до Бога треба: читати Слово Боже та молитися щоденно. Також треба бути в тілі Христовому: відвідувати домашню групу та церкву для спілкування з віруючими та отримання молитовної підтримки від них. Важливо,  не тільки молитися за свої потреби, а також брати пости для вирішення життєвих потреб. Виявлення поваги до Бога через деятину та приношення допомагає вирішувати фінансові проблеми. Все це допомагає наблизитись до Бога. Наближаючись до Бога. ми маємо мир Божий та спокій в душі, захист та охорону Божу, матеріальне забезпечення, зцілення, довголіття, успіх в справах від Бога. Пс. 90, Пс. 22, Пс. 1 Молимось за Вас, Люба, щоб Ви віддали своє життя  Богу через молитву покаяння та прийняли рішення наближатись до Нього, щоб мати життя з надлишком. Єв. від Івана 10 : 10. Вас не повинна хвилювати реакція оточуючих людей - Ви приймаєте рішення перед Богом, а не перед людьми. Благословляємо Вас! З повагою, Лінія життя.

Картинка користувача admin.

Мир вам, Любов! Все залежить від того, хто панує у вашому серці. Біблія говорить нам, що в серці людини може бути лише один з двох панів: Господь або мамона (це багаство, власні бажання людини та інші ідоли, які постійно і повністю приваблюють думки та увагу людей). 

"Ніхто не може служити двом панам: тому що одного буде ненавидіти, а другого любити, або одному буде старатися, а другим нехтувати. Не можете служити Богові і мамоні" (Матфія 6:24)

Якщо на троні вашого серця панує Господь, всі ваші думки та діла будуть прагнути до Нього. Тоді ви не замислюючись будете прагнути молитись, розвивати близькі стосунки з Богом, виконувати Божі настанови з Біблії. Якщо на троні вашого серця мамона та ваші власні бажання, то вас буде тягнути виконувати саме їх. Розумом ви може й будете шукати Бога, але серце все рівно буде повертати вас до того, що вам подобається. А Господь дивиться саме на наше серце. Він не зможе прийти туди, де його не чекають. Він не "лізе" без дозволу людини, як це робить диявол. 

Якщо ви зрозуміли, що до Бога вас не тягне, що ви стараєтесь з усіх сил направити свої думки до Бога, але вони постійно повертаються до земних речей, то однозначно, ваш пан зараз - мамона. У цьому випадку саме й потрібно покаяння: прохання простити всі ваші гріхи та тверде рашення повністю підкорити Богові ваше життя (виконувати все, що просить від вас Господь у Біблії, як це робили у давнину раби). Тоді вас очікує прекрасна нагорода від Бога. 

Сподіваємось, що наступні статті вам також будуть цікаві.

Как построить взаимоотношения с Богом?

Молитва покаяния


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше