Коментувати

Як позбутися безсоння?

Якщо вас мучить неспокій, безсоння або страхи, необхідно почати з покаяння 

a4_besson_250Безсоння, як правило, не виникає на рівному місці. Причинами безсоння є занепокоєння з приводу хвороб, неприємностей, фінансових труднощів, сімейних проблем тощо. Найчастіше безсонням страждають люди похилого віку. Іноді воно може бути наслідком демонічної діяльності. Будь-яке занепокоєння і стурбованість в будь-якому своєму прояві, є як правило результат надмірної зосередженості на своєму "я" (еоцентризму).

Занепокоєння є гріхом, тому що воно грунтується на страху, а не на вірі. Біблія говорить нам, що "все бо, що не з віри, - гріх" (Рим. 14:23). Тому, якщо вас мучить неспокій, безсоння або страхи, необхідно почати з покаяння. Ісус обіцяє спокій тим, хто прийде до Нього.

"Прийдіть до мене всі втомлені й обтяжені, і я облегшу вас. Візьміть ярмо моє на себе й навчіться від мене, бо я лагідний і сумирний серцем, тож знайдете полегшу душам вашим." (Матф. 11:28).

Якщо ви повірите в те, що Бог вирішить всі ваші проблеми, обов'язково прийдуть зміни. Просіть у Бога мудрості, щоб розібратися в причинах, які викликали безсоння і ліквідувати їх. Прийміть рішення постійно хвалити і прославляти Господа, читати і роздумувати над Його Словом - Біблією. Перенесіть всі вашу увагу на Нього. Думайте про Бога, а не про свій стан. Робіть це навіть під час безсоння. Почніть брати участь в церковних служіннях, спільних молитвах з іншими віруючими. Якщо ви будете діяти з волі Божої, прийде результат.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше