Коментувати

Що таке планування?

Для того, щоб ваші плани втілилися у життя, необхідно спиратися на Божу мудрість, коли приймаєш будь-яке рішення

плануванняДуже часто християни сумніваються, чи потрібно їм планувати свій бюджет. Вони запитують: "Хіба християнин не повинен повністю покладатися на Бога?" Безумовно повинен! Але хіба це означає, що нам потрібно сидіти вдома і чекати нової манни з неба? Бог думає по-іншому.

"Добре знай вигляд своєї отари, поклади своє серце на череди, бо багатство твоє не навіки, і чи корона твоя з роду в рід?" (Припов. 27:23-24).

Всюди в Біблії ми бачимо, як вожді будують плани і прагнуть втілити їх у життя на славу Бога. Планування є істотним елементом успіху будь-якої фінансової програми – тим більше у християн. Бог очікує від нас розумного підходу. Ми читаємо у Книзі Приповістей, що успішне планування свідчить про мудрість:

"Дім будується мудрістю, і розумом ставиться міцно. А через пізнання кімнати наповнюються усіляким маєтком цінним та приємним" (Припов. 24:3-4).

Перший крок до планування – це адекватна оцінка своїх фінансових справ. Вона вимагає деяких зусиль. Постарайтеся, щоб ваш план не вийшов занадто загальним, але в той же час, щоб його конкретність не мала владу над вами. Якщо не все піде за планом, не засмучуйтеся.

"Майте, брати мої, повну радість, коли впадаєте в усілякі випробовування, знаючи, що досвідчення вашої віри дає терпеливість." (Якова 1:2-3).

Зазвичай ці вірші відносять до часів випробувань, проте вони можуть бути застосовані до того, як християнин повинен дотримуватися своїх планів і не піддаватися фінансовим спокусам. Для того, щоб ваші плани втілилися в життя, при прийнятті будь-якого рішення необхідно спиратися на Божу мудрість. Пам'ятайте, "Вхід у слова Твої світло дає, недосвідчених мудрими робить" (Псалтир 118:130).

Планування можна розділити на два види: КОРОТКОСТРОКОВЕ І ДОВГОСТРОКОВЕ.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше