Коментувати

Звідки приходять хвороби та немочі

Люди, які страждають від хвороб, часто задають собі питання: "Чому це сталося зі мною, чому прийшла хвороба?"

Хвороба - це неприродний стан організму, відхилення від норми. Коли у нас щось болить, нам некомфортно, немає настрою робити щось корисне - розвивати себе, досягати поставлених цілей, допомагати іншим людям. Хвороба обмежує можливості людини. І чим важче вона, тим більше обмежень накладається. Можна сказати, що хвороба - це шкідник, наш справжній ворог, який чекає нашого промаху, щоб почати свою "підступну" дію. Наприклад, ми погано одяглися у дощову погоду, самовпевнено вирішивши, що нічого з нами не станеться, промочили ноги - і у результаті застуда. Або ми розсердилися, кричали, надмірно хвилювалися, ображалися. І отримали "подарунок" - підвищений тиск. А якщо людина робить це постійно, живе цим, накопичує негатив, то через час трапляється інфаркт, інсульт, рак, цукровий діабет та ін. Навіть якщо трапляється травма, часто можна простежити зв'язок з "негативною" поведінкою людини незадовго до цього.

Біблія говорить нам, що будь-яка хвороба приходить внаслідок гріха. Господь Бог не створював хвороби. Перше слово про хвороби було виголошене у Біблії (книга Буття 3:16), коли Єві, яка згрішила, було сказано: "у стражданнях будеш народжувати дітей." Неправильний спосіб життя, зловживання у чому-небудь призводить до появи патології, яка через деякий час може навіть призвести до смерті.

"А похіть, започаткувавшись, породжує гріх, а вчинений гріх породжує смерть." (Якова 1:15)

"Бо заплата за гріх – смерть, а дар Божий – життя вічне у Христі Ісусі, Господі нашому." (До Римлян 6:23)

Наша імунна система створена Богом так, щоб своєчасно протистояти атакам вірусів та інших травмуючих факторів. І якщо в розумі людини панує мир і спокій завдяки надії на Бога, тіло само зробить свою "роботу" зцілення.

"ВІН  [Иисус] Він зазнав ураз за гріхи наші і страждав за беззаконня наші: покарання Його принесло нам мир, і ранами Його ми уздоровилися" (Ісаї 53:5)

Якщо у Біблії написано, що Він узяв наші хвороби, то це стосується ВСІХ немочей та хвороб. Після покаяння в гріхах та посвячення свого життя Богові, дух людини народжується згори, від Бога. Завдяки такому народженню в душі починається процес відновлення, приходить мир, прощення, любов. Через пізнання Ісуса Христа та Його обітниць, записаних у Біблії, у тілі людини, народженої згори, відбуваються процеси зцілення. Наша віра дуже важлива, оскільки саме через неї ми отримуємо зцілення.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше