Нові матеріали

Чому Бог допустив війну в Україні

При спробі знайти відповідь на це запитання висловлюються різні погляди. Дехто вважає, що війна – це покарання за гріхи народу. Інші думають, що українцям потрібно просто змиритися та прийняти умови, які нав'язує РФ, бо так склалося історично. Багато різних думок.

Християнський молодіжний рух - Mission 3:16

Чому Місія 3:16 ? 

3:16 – це вірш з Біблії. «Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне». (Євангеліє від Івана 3:16)

Хочеш змінити своє життя?

Чи влаштовує вас те, що відбувається зараз у вашому житті? Стан вашого здоров'я, стосунки у родині, ваш статус у суспільстві, рівень прибутків. Не влаштовує? А чи знаєте ви, що все це піддається змінам? Є хороша новина для вас - ви здатні відкинути те, що вам не підходить. І це цілком реально. Найважче для нас - саме розпочати процес змін. Адже попереду нас чекає щось нове та невідоме...

Життя втратило сенс? Все одно не здавайся!

Як часто таке буває у житті? Смерть коханої людини, батьків... той, кого ви любили, полюбив іншу.... втрата довгоочікуваної дитини, улюбленої роботи...  зруйнований будинок від ворожої ракети... Ми покладаємо надії на людей, мріємо про мирне та спокійне життя, але в результаті отримуємо розчарування. "Навіщо далі жити? Який сенс? -думаєте ви

Чи відбувалися такі події з вами? Події, які завдавали неймовірного болю, а часом і небажання жити?

Спокій у серці під час війни

Раніше про війну ми читали лише у книгах. Ми захоплювалися мужністю героїв, шанували полеглих у боях солдатів і загиблих мирних жителів. Про всі руйнування та труднощі знали лише здалеку. Але ми навіть не підозрювали, що означає переживати війну реально – тут і зараз. Перша несподівана повітряна тривога рано-вранці. Розгубленість, нерозуміння, що робити далі. Ворог на підступах до твого рідного міста, гуркіт літаків над будинком, вибухи майже поряд, пожежі, руйнування. Порожні полиці магазинів та невгамовне бажання кудись бігти, сховатися, кинувши все. 

Молитва матері за сина солдата

Любов матері  - це сила, яка збереже тебе, дорогий сину, на всіх шляхах-дорогах твого життя. Її молитва, як Ангел-Охоронець, захистить тебе від усякого зла

Мама - найближча й найдорожча людина. Вона подарувала життя своїй дитині. Мама, - її серце завжди наповнене теплом, добротою і ласкою. Вона завжди підтримає тебе доброю порадою і посмішкою. Її серце знає відповідь на будь-яке твоє питання. Любов мами - це сила, яка збереже тебе на всіх шляхах-дорогах твого життя. Її молитва, як Ангел-Охоронець, захистить тебе від усякого зла.

Людина воскресла після молитви до Бога

Розповідає Наталя. Це сталося кілька років тому. Ми з моїм чоловіком їхали у машині на дачу. Видимість на дорозі була погана, стояв сильний туман. Недалеко від міста мій чоловік, який сидів за кермом, побачив на узбіччі розбиту машину. Дах у неї був зсунутий, капоту не було, скла також...

Я довірила своє життя Богу

Розповідає Світлана. Я дуже вдячна Богові за своє життя. Мені зараз 38 років – і всі ці роки Господь зі мною поруч. Навіть коли я відійшла від Нього, забула, Він не забув мене й не залишив. Коли я потрапила у біду, Він як люблячий Батько, Який розуміє і прощає, подав мені руку і вивів із біди.

Що говорить Біблія про розлучення?

Господь не благословляє віроломне ставлення і зраду по відношенню до свого подружжя

Як справлятися з негативними емоціями

Ніхто з нас не може повністю контролювати свої почуття. Але нам вирішувати, що ми з ними робитимемо

Чи маємо ми сили взагалі справлятися зі своїми почуттями, контролювати сльози, печаль або смуток, котрі часом повністю захоплюють нас? Уміння володіти своїми емоціями не з'являється відразу. Для цього недостатньо просто якихось "десяти легких уроків". Світ наших почуттів дуже різнобарвний, - і нам необхідно навчитися знаходити задоволення від наших емоцій, використовуючи їх на добро, заради чого вони й були створені Богом.

Сторінки


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше