Коментувати

Як уникнути депресії?

Депресія не є чимось неминучим, що настає невідворотно і чого не можна ніяк уникнути. Ніколи депресія не зможе зайти так далеко, що з нею не можна буде впоратися.

Буває, що депресія почалась з однієї певної причини, а продовжується уже з іншої. Якщо з проблемою (поки вона ще не запущена) вчинити так, як наказує Слово Боже, депресія не настане взагалі. Але якщо проблема вже запущена і на неї нашарувалося багато інших проблем, необхідно буде розбиратися з кожною із них, що вже значно важче.

Людина не має відповідати перед Богом за причину депресії (наприклад, коли прийшла невиліковна, на думку лікарів, хвороба або виникло погіршення фінансового положення), проте, вона відповідає за те, яким чином вона буде реагувати на цю ситуацію. Якщо людина починає ненавидіти інших людей, злитися, занадто жаліти себе і тому подібне (що недовподоби Богові) - приходить депресія. Якщо людина буде молитися, шукати волі Божої для вирішення своєї ситуації, пробачить тих людей, через яких, можливо, все і відбулося, - прийде полегшення і розрада від Господа, а також мудрість, як краще вчинити. 

"Коли я піду хоча б навіть долиною смертної темряви, то не буду боятися злого, бо Ти при мені, Твоє жезло й Твій посох вони мене втішать!" (Псалом 22:4)

"А все, що давніше написане, написане нам на науку, щоб терпінням і потіхою з Писання ми мали надію." (Рим.15:4)

"...і в недолі своїй вони Господа кликали, і Він визволяв їх від утисків їхніх! І Він вивів їх з темряви й мороку, їхні ж кайдани сторощив. Нехай же подяку складуть Господеві за милість Його, та за чуда Його синам людським... " (Псалом 106:13-15)

Якщо людина вже встигла неправильно відреагувати, то їй необхідно покаятися у своїх гріхах перед Богом і почати робити ті речі, які до вподоби Господу,- які Він схвалює, вважає правильними і які Йому будуть приємні.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 0


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше