Нові матеріали

Любов, повага і успішний шлюб

"Отже, нехай кожен зокрема із вас любить так свою дружину, як самого себе, а дружина нехай поважає ("боїться") свого чоловіка" (Ефесянам 5:33)

На думку апостола Павла, дружини потребують любові, а чоловіки – пошани. Чи це так? Давайте поміркуємо над цим твердженням.

Які принципи лежать в основі подружніх взаємовідносин?

Сім'я буде міцною і щасливою, якщо взаємовідносини між подружжям будуються на принципах Божих. Перерахуємо декілька найбільш важливих з них.

Чи є секретний ключ до успішного шлюбу?

Заповіт приводить до присвяченого життя і плодючості; неподілене ні з ким життя залишається безплідним і даремним

В основі родинного життя лежать стосунки заповіту. Єврейське слово "beriyth" в Старому Заповіті використовується близько 280 разів і найчастіше переводиться як "заповіт" або "угода, яка зв'язує". Грецьке слово "diatheke" в Новому Заповіті переводиться як "заповіт" і відповідає зобов'язанню або обіцянці, що відображає бажання конкретної людини. Заповіт - це присвячення обох сторін один одному.

Хочу вийти заміж

Прохання молодої дівчини: Хочу вийти заміж, мені вже 28 років, помоліться, щоб Господь дав мені гарного чоловіка.  

Відповідь консультанта.

Що говорить Біблія про депресію

Бог може використати навіть депресію для того, щоб виправити деякі неправильні речі у нашому житті і спонукати нас до духовного зростання.

Що Біблія розуміє під словом «покаяння»?

У Старому Заповіті давньоєврейське слово «покаятися» має значення «повернутися на 180 градусів», «вернутися до оригіналу». У грецькому оригіналі Нового Заповіту зустрічається слово «метанойя», яке означає «передумати», «змінити мислення».

Для чого потрібне спасіння і як його отримати?

Бог створив нас і навколишній світ для того, щоб проявити Свою любов до нас. З самого початку Бог приготував для людини вічне життя у радості і спілкуванні з Ним у любові. Але людина згрішила і позбулася слави Божої, усі, без винятку, люди стали грішниками і втратили можливість спілкуватися з Богом. Потім прийшли хвороби, проблеми і смерть. Але Бог бажає довести до кінця те, що Він задумав.

Біля ніг Ісуса

Якщо сьогодні ваше життя гіднe презирства, не впадайте у відчай. Прийдіть до Ісуса, схиліться перед Ним в молитві покаяння. У Ньому ви знайдете мир і радість вашій душі.

Ісус ходив по землі, творячи Свої благі справи, проповідуючи Слово, зцілюючи і звільняючи людей від нечистих духів. Слух про Нього дуже швидко поширювався. І коли Він приходив до якого міста, там уже всі знали Його.

Чи справжня Біблія?

Біблія є єдиною древньої книгою, яка є достовірною в усіх наукових подробицях

Де перебуває Бог?

Це одне з перших питань, яке атеїсти ставлять християнам. При цьому вони самі намагаються дати відповідь, розмірковуючи про те, що космонавти, будучи в космосі, ніякого Бога не бачили, і, навіть, в найбільш потужні телескопи кінця Всесвіту не видно.

Сторінки


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше