Нові матеріали

Як створити щасливу сім'ю?

Фундаментом для побудови сім'ї має бути любов. Любов, що не прагне отримати щось для себе, але бажає зробити іншого щасливим

При побудові сім'ї не можна шукати свого. Адже з'єднуючись у шлюбі, двоє стають одним, тобто неподільним. Це означає - щодня в спілкуванні пізнавати один одного. Вчитися слухати і чути іншого. Дуже важливо вибрати правильний тон голосу для спілкування.

Що таке відкинення

Відкинення (відкинутість, знехтування) - це коли з нами відбувається щось таке, що заставляє нас почуватися неполюбленими, неповноцінними або невартими чиєїсь любові або уваги

Знехтування може бути очевидним. Коли, наприклад, чоловік або жінка зраджують у шлюбі. Або коли батьки сварять дитину: "Невже ти не можеш хоча б щось зробити як слід?" А ще гірше, коли батьки б'ють дитину, знаходячись у гніві або відчаї через її вчинки. Дуже часто людина, яка вчиняє самогубство, пережила сильне відкинення з боку оточуючих.

Що говорить Біблія про побачення

Одне з питань, яке завжди цікавить молодих людей, таке: "Що говорить Біблія про побачення? Які на рахунок цього дано вказівки?" Мудрі практичні поради, що стосуються області взаємовідносин, можна знайти в книзі Боба Яндіана «Одна плоть». Автор розкриває біблійні істини, які знаходять застосування в реальному житті кожної людини. Самотні ви чи одружені - в будь-якому випадку вам варто прочитати цю книгу. Адже шлюб - це завіт, укладений Богом, до якого потрібно ставитися з великою пошаною.

Чому мені важко знайти чоловіка (дружину)?

Якщо ти готовий слухатися, Бог поведе тебе в питанні створення сім'ї і ти уникнеш багатьох проблем

На чому ґрунтуються міцні взаємовідносини?

В основі міцних взаємовідносин з людьми лежить усвідомлення власної самобутності, цілісності.

Як зрозуміти, чи люблю я по-справжньому?

Справжня любов бажає зробити іншу людину щасливою і прагне віддавати.

Коли ти готуєшся вступити у шлюб, тебе буде цікавити особистість обранця або обраниці, його (її) душа, якості характеру. Справжня любов - твереза. Вона виростає повільно, має глибоке коріння. Поступово тобі буде подобатися все більше і більше якостей в цій людині. Якщо любов справжня, то розкриваються кращі твої якості.

Розлучення. Коли примирення ще можливе

Будьте слухняні Слову Божому і просіть у Бога мудрості на шляху примирення з чоловіком (дружиною).

Узи любові і узи страху

Створюючи людину, Бог дав їй бажання будувати взаємовідносини, в першу чергу - з Богом, а також з іншими людьми. "Не добре, щоб бути чоловіку самотнім", - говориться в Біблії.

Батько, який приносить Божі благословіння

Взаємовідносини батька з дітьми - це важливий аспект родинного благополуччя і гармонії. Любов, увага і підтримка, які батько надає своїм дітям, істотно впливають на їх духовний, емоційний, фізичний і соціальний розвиток.

Як підготуватися до шлюбу?

Головна мета шлюбу - стати благословенням в сім'ї. Для цього потрібно розвивати себе у різних напрямках

Сторінки


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше