Нові матеріали

Серце матері (батька) в молитві

Mol_det1.jpgРаніш, ніж молитися про дитину, просіть Господа, щоб Він наповнив вас самих Своїм миром і радістю, незважаючи на обставини.

"Радійте в Господі завсіди, і знову кажу: радійте! " (До Фил.4:4)

"І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі." (До Фил.4:7)

Молитва матері про дорослих дітей

Господи, всім моїм серцем я звертаюся до Тебе. Ти знаєш, яким чином мої діти залишили Тебе. Я шкодую про всі ті неправильні речі, про ті вчинки (мої і мого чоловіка), які відштовхнули наших дітей від Тебе. 

Молитва за дітей

Батькам важливо молитися за своїх дітей, а також за себе, щоб Господь дав мудрість, як їх виховувати. Наполеглива молитва матері і батька за свою дитину творить чудеса. Найкраще, що ми можемо дати своїм дітям - це навчити їх довіряти Богу, любити Слово Боже і молитву.

Служіння "Молитва матері"

Виховуючи дітей, ми піклуємося про їхнє здоров'я, навчання, підготовку до дорослого життя. Але як багато часу ми витрачаємо, щоб навчити їх довіряти Богу? Може бути саме тому в усьому світі існує невтішна статистика зростання злочинів серед підлітків і молоді, кількості шлюбів, що розпадаються, психологічних розладів і безлічі інших негативних явищ. Молитва за своїх дітей, мабуть, найважливіший подарунок, яким ми, батьки, можемо благословити їх, відправляючи в самостійне життя.

Молитва за бізнес

Синоніми: молитва за успіх в торгівлі, молитва за торгівлю, молитва за бізнес, молитва за розширення бізнесу.

Часто до нас на сайт приходять прохання помолитися про успішне ведення бізнесу. Ми з радістю молимося за таких людей, тому що в Біблії говориться про бажання Боже рясно благословляти нас, наші сім'ї і справу наших рук. 

Молитва воїна

Дорогий Господь, допоможи мені бути твердим і мужнім. Дай мені сміливість зустріти небезпеку лицем до лиця і перемогти мої власні страхи. Дай мені мужність йти туди, куди інші не зможуть або не cхочуть піти. Бережи мене в таборі ворога.

Я прошу про силу ... Щоб бути міцним тілесно, захищаючи інших, і бути міцним в дусі, у всьому сподіваючись на Тебе.

Я прошу про присвячення. Дай мені бути присвяченим моїй справі, щоб здійснювати її найкращим чином. Дай мені бути відданим моїй країні, захищаючи її.

Ідеал душі відданої Богу

Яким має бути християнин? Як знайти той ідеал, до якого нам потрібно прагнути у своєму християнському житті? Щоб у кінці нашого земного шляху ми отримали нагороду від Бога – вінець нетлінний, щоб і ми почули голос Господа нашого, що запрошує нас перебувати навічно разом з Ним в Його радості: "Сказав же йому його пан: - гаразд, рабе добрий і вірний! Ти в малому був вірний, над великим поставлю тебе, - увійди до радощів пана свого!" (Матв. 25:21)

Учинки плоті

Вважайте себе мертвими для гріха

"Учинки плоті явні, то є: перелюб, нечистість, розпуста, ідолослужіння, чари, ворожнечі, сварки, заздрість, гнів, суперечки, незгоди, єресі, завидки, пиятство, гулянки й подібне до цього" (Гал. 5:19-21)

A2_delaploty1.JPGРозглянемо два поняття із перелічених справ плоті: нечистота і чародійництво.

Чи говорить до нас Бог?

1. Відчуття присутності Бога Живого

Бог є Дух. Ми Його не бачимо, але при цьому розуміємо, що Він є.

Люди – це Боже творіння, а якщо це так, тоді напрошується висновок, що між Творцем і Його творінням існує зв’язок, оскільки Бог створив людину за подобою Своєю.

Як молитися за роботу

Напевно, кожен з нас хоча б раз у житті (а деякі і більше, ніж один раз) виявлялися в ситуації пошуку роботи. Багатьом знайоме це відчуття непотрібності, невпевненості в майбутньому, переживання про те, що може не вистачити грошей. А якщо відповідна робота не знаходиться вже досить тривалий час, починає здаватися, що ти ні на що не здатний, тому що навіть грошей не вмієш заробити.

Сторінки


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше