Коментувати

Хочеш змінити своє життя?

Чи влаштовує вас те, що відбувається зараз у вашому житті? Стан вашого здоров'я, стосунки у родині, ваш статус у суспільстві, рівень прибутків. Не влаштовує? А чи знаєте ви, що все це піддається змінам? Є хороша новина для вас - ви здатні відкинути те, що вам не підходить. І це цілком реально. Найважче для нас - саме розпочати процес змін. Адже попереду нас чекає щось нове та невідоме...

З уроків фізики у школі нам відомо, що матеріальні тіла можуть змінювати швидкість або напрямок руху, коли на них ззовні діє сила, якийсь тиск. Те ж саме правило виконується і для людської душі. Те, про що ми думаємо, що керує нашими емоціями, чого ми досягли у житті - це результат тиску й обставин, які ми пережили раніше або відчуваємо зараз. 

Комусь у житті "пощастило" - його вихователі змогли передати свою любов і дати напрямок у житті. А хтось, навпаки, зіткнувся зі зрадництвом, безсиллям перед важкими ситуаціями. Все це сформувало ваш характер, ваші очікування від життя. І можливо те, що ви змушені проходити у даний момент, вам зовсім не подобається. Якщо це так, то нічого не заважає вам просто зараз розпочати реформацію власного життя. Немає ніяких перешкод.  

Найважче - це почати процес змін. Адже попереду чекає невідоме. Тому краще за все довіритися комусь хто добре знає як вас, так і той шлях, яким вам треба йти, і саму точку призначення. І найголовніше, цей Хтось має бути вашим союзником - Тим, Хто бажає вашого успіху і збирається стояти за вас, щоб надати свій захист навіть у разі помилки.

Це може здаватися неймовірним, проте така Особистість існує. Це Бог. "Той, Хто є"- називає Він себе у Біблії. Все, що вам потрібно - це познайомитися з Ним. На сторінках Біблії Бог спілкується з нами. Він надихає нас так:

"Не бійся, бо Я – з тобою; не бентежся, бо Я – Бог твій; Я зміцню тебе і допоможу тобі, і підтримаю тебе правицею правди Моєї." (Книга пророка Ісаї 41:10 )

"життя і смерть запропонував я тобі, благословення і прокляття. Вибери життя, щоб жив ти і потомство твоє. 20 Щоб ти міг любити Господа, Бога твого, підкорявся голосові Його і прихилявся до Нього; бо в цьому життя твоє і тривалість днів твоїх, щоб жити тобі на цій землі" (Повторення Закону 30:19-20)

"Здалеку з’явився мені Господь і сказав: Любов’ю вічною Я полюбив тебе, і тому добра воля Моя до тебе." (Книга пророка Єремії 31:3)

Якщо ви налаштовані рішуче, щоб змінити своє життя, дізнайтеся, як це зробити у нашій рубриці.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 0


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше