Нові матеріали

Як позбутися боргів?

Борги стали справжнім бичем для багатьох людей. Вони живуть невідповідно до своїх достатків, і це позначається на стані шлюбу, здоров’я, призводить до стресу. Щоб вибратися з боргової ями потрібен час і самодисципліна.

У чому полягає Божа воля щодо фінансів?

Ключем до розуміння Божої волі у фінансовій сфері є правильне розуміння принципів управління фінансами. У словнику Вебстера сказано, що "управитель" – це людина, яка розпоряджається власністю іншого, не володіючи нею. А в Біблії стверджується наступне: "Господня – земля і що наповнює її, всесвіт і все живе в нім" (Пс. 23:1).

Яким має бути ставлення до багатства?

Те, як ми використовуємо матеріальні ресурси, свідчить про наші справжні пріоритети. Дратуючись або впадаючи у депресію через фінансові проблеми – ми не відображаємо Його характер 

Наші взаємини з Богом не визначаються достатком або відсутністю наших грошей або майна. Але для Бога важливо те, як ми ставимося до своїх грошей і власності взагалі. Нам необхідно навчитися довіряти Богові в будь-яких обставинах і вірити, що Він любить нас і не допустить до нас спокуси понад нашу силу.

Що входить у поняття багатства?

Багатство в сучасному світі має кілька складових: майно, ваші особисті здібності і благонадійність.

Майно - це те, що Бог нам дав з Своєї милості і благодаті. Адже ми народжуємося голими і в могилу після смерті ми з собою нічого не забираємо.

"... що ти маєш, чого б ти не одержав?" (1 Кор.4:7)

Що рекомендує Біблія у разі фінансових проблем?

Декілька простих біблійних принципів допоможуть процвітати всякій людині, яка їх виконує при будь-яких обставинах

1) Перш за все, шукати Бога. "Шукайте ж найперш Царства Божого й правди Його" (Мв.6:33), тоді все інше, чого ми потребуємо "додасться нам". Шукати Бога означає: молитися, читати Слово Боже - Біблію, прославляти Бога, дізнаватися Його волю і виконувати її.

Що означає слово поклоніння?

Поклонятися - означає "віддавати шану або повагу".

Синонімами цього слова також є слова "любити, бути в захваті, почитати, величати, прагнуть боятися, схилятися, звеличувати".

Єврейське слово shachah, що використовується для позначення поклоніння у Старому Завіті означає: "схилитися, зробити уклін, впасти на коліна, смиренно благати". Зазвичай ми висловлюємо своє поклоніння піднімаючи наші руки до Бога. Іноді ми падаємо на коліна перед силою Господа.

Марнотратство

Марнотратство - це безглузді витрати заради задоволення своїх примх.

Євангеліє

Євангеліє(або "блага звістка") - це історія життя Ісуса Христа і його вчення, основні істини, через які люди можуть отримати Боже спасіння. До складу книг Нового Завіту входять чотири Євангелія (від Матвія, від Марка, від Луки та від Іоанна). 

Наполегливість у молитві

"Просіть, і дасться вам; шукайте, і знайдете; стукайте, і відчинять вам. Кожний бо, хто просить, одержує; хто шукає, знаходить; хто стукає, тому відчиняють..Тож коли ви, злі бувши, вмієте давати дітям вашим добрі дари, оскільки більш Отець ваш, що на небі, дасть дари тим, які його просять"(Матф. 7:7-8, 11)

Декілька принципів наполегливої молитви розкрив Ісус Христос у цьому уривку Писання.

Сторінки


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше