Як настивнику вибирати учня?

Коли ви готові вкладати своє життя в когось іншого і бажаєте, щоб ваші зусилля не були витрачені марно, подбайте про те, щоб вибрати правильну людину. Звичайно ж, нам необхідно молитися про Божественне призначення, коли ми починаємо роботу з учнем. Однак, є деякі мудрі принципи, які нам необхідно враховувати у своєму рішенні.

як наставнику вибрати учняШукайте людину, яка віддана Господеві і своїй справі. Дізнайтеся, чи має ваш потенційний учень здібності, чи бажає зростати у тій сфері, в якій ви зможете його вести. Чи виявляє він ініціативу, прагне до зростання? Чи бажає вивчати нові істини і бути відкритим для змін? Яке у нього серце: м'яке або вперте. Чи готовий він вчитися саме у вас? Чи має він терпіння зростати і стати таким, яким його хоче бачити Бог? Чти прагне він близьких стосунків з Господом.

Для наставництва необхідна взаємна посвята - як вчителя, так і учня. Взаємна відповідальність одного перед іншим забезпечує прогрес і результативність. Крім цього, важливим є психологічний комфорт у спілкуванні з учнем. Вибирайте особистість, яка розділяє ваші погляди на життя, особистість, у чиї потенційні можливості ви вірите.

Якщо ви знаєте людину, яка має всі ці якості, то навряд чи ви приймете помилкове рішення.  

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше