Молитва за бізнес

Синоніми: молитва за успіх в торгівлі, молитва за торгівлю, молитва за бізнес, молитва за розширення бізнесу.

Часто до нас на сайт приходять прохання помолитися про успішне ведення бізнесу. Ми з радістю молимося за таких людей, тому що в Біблії говориться про бажання Боже рясно благословляти нас, наші сім'ї і справу наших рук. 

"Благословенний ти в місті, і благословенний ти на полі! Благословенний плід утроби твоєї, і плід твоєї землі, і плід худоби твоєї, порід биків твоїх і котіння отари твоєї! Благословенний кіш та діжа твоя! Благословенний ти у вході своїм, і благословенний ти в виході своїм! Господь учинить, що вороги твої, які повстають на тебе, будуть побиті перед тобою, вони однією дорогою вийдуть навперейми тебе, а сімома дорогами втікатимуть перед тобою. Господь накаже Своєму благословенню бути з тобою в коморах твоїх, та у всьому, чого доторкнеться рука твоя, і благословлятиме тебе в Краю, що Господь, Бог твій, дає тобі. І Господь дасть тобі добрий приріст у плоді утроби твоєї, і в плоді поля твого на тій землі, що Господь заприсягнув був батькам твоїм, щоб дати тобі. Господь відчинить для тебе Свою добру скарбницю, небеса, щоб дати дощ для Краю твого в часі його, і щоб поблагословити всякий чин твоєї руки. І ти позичатимеш багатьом народам, а сам не позичатимеш ні в кого. І вчинить тебе Господь головою, а не хвостом, і ти будеш тільки верхом, а не будеш долом." (Повторення Закону, 28 розділ ).

Але при цьому Бог говорить нам про одну дуже важливу умову - необхідно слухатися заповідей Господа. Ісус Христос висловив Божі заповіді коротко: "І люби Господа Бога твого усім серцем своїм, і всією душею своєю, і всім своїм розумом, і з цілої сили своєї! – Це перша заповідь! А друга однакова з нею: Люби свого ближнього, як самого себе!" (Мк. 12:30-31). Коли всі наші вчинки мотивуються щирою любов'ю до Бога і до інших людей, то що б ми не робили, ми будемо робити справи, угодні Господу, і Божий успіх завжди буде нас супроводжувати в роботі, бізнесі, в стосунках у родині - тобто у всіх сферах нашого життя. 

Молитва за успіх у бізнесі і торгівлі

Дорогий Господь, я присвячую цей бізнес (торгівлю) Тобі і молюся, щоб те, чим я займаюся, завжди славило Тебе. Допоможи мені завжди чути Твій голос і отримувати Твоє водійство в моєму бізнесі. Дай мені і моїм співробітникам сміливість рухатися в тому напрямку, куди ведеш нас Ти. Я дякую Тобі за Твоє забезпечення, захист і Твою нескінченну любов до нас. Дякую Тобі за фінансовий прорив. Я з вірою чекаю фінансового зростання від Тебе. Допоможи мені мудро керувати грошима і залежати не від грошей, але тільки від Тебе. Благослови всіх моїх клієнтів. Дай мені бачити всі можливості для розширення моєї справи. Ти - мій Господь- який забезпечує всі мої потреби. Амінь.

Залиште своє молитовне прохання тут.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 6


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше