Молитва про звільнення від непрощення та осудження

Моліться у тихому місці, де вас нічого не буде відволікати. Згадайте тих людей, які вас поранили словами. Також згадайте тих, кого, можливо, ви поранили своїми словами, хто постраждав від вас. Це можуть бути ваші лідери в церкві, друзі, члени сім'ї, родичі, начальство на роботі, сусіди. Якщо при згадці тих випадків у вас виникають неприємні відчуття, спливають негативні образи, засудження, почуття провини, відчуття знедоленої людини, болю, значить, вам потрібно молитися про зцілення серця.

Ознакою зцілення є стан серця, коли присутні тільки спогади цих подій, без будь-яких негативних почуттів, емоцій або переживань. Тобто ви пам'ятаєте ці події, але вже ніяк на них не реагуєте.

Молитва.

Отець Небесний, я приходжу до Тебе зараз в Ім'я Ісуса Христа, прошу Тебе, зціли моє серце від всіх ран і болю, звільни мене від усякого непрощення, заздрості й засудження. Я прощаю всім своїм серцем _______ (ім'я) за ________. Я прощаю всіх цих людей за те, що вони зробили мені, я відпускаю їх на свободу і нічого не маю проти них. Я також прощаю себе, за те, що неправильно робив і реагував. Прошу Тебе, Отець Небесний, прости й Ти мені всі ці гріхи. Я приймаю Твоє прощення через Ім'я та кров Ісуса Христа, я каюсь у всьому і кличу зараз про Твою милість. Боже, очисти мене зараз, звільни і зціли мене, визволи мене від усякого зла і віддали від мене все те, що мучило мене. Я підкоряюся зараз Твоїй істини і Твоїй волі. Дякую тобі за моє прощення, свободу і зцілення. Батько мій Небесний, все це я просив Тебе в ім'я Ісуса Христа. Амінь.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше