Як молитися за роботу

Напевно, кожен з нас хоча б раз у житті (а деякі і більше, ніж один раз) виявлялися в ситуації пошуку роботи. Багатьом знайоме це відчуття непотрібності, невпевненості в майбутньому, переживання про те, що може не вистачити грошей. А якщо відповідна робота не знаходиться вже досить тривалий час, починає здаватися, що ти ні на що не здатний, тому що навіть грошей не вмієш заробити.

Однак не варто комплексувати. Існують і позитивні сторони в такій ситуації. Вільний час - це дуже важливий ресурс в житті людини. Можна використовувати його для розвитку, навчання новим навичкам, більше часу приділити близьким людям, зайнятися тими речами, про які ви вже давно мріяли. 

Більше часу можна присвятити спілкуванню з Богом, молитві, читанню Слова Божого, служінню Богу. Коли згодом ви знайдете роботу, ви будете пожинати результати цих духовних пошуків. Біблія говорить, щоб ми не турбувались надмірно про те, що нам їсти і у що одягнутися, бо Бог знає про наші потреби. Бог навіть порахував всі волоски на нашій голові - так добре він знає все про нас і те, чого ми потребуємо.   Тому не будемо піклуватися ні про що, але "завжди в молитві та проханні з подякою будемо відкривати свої бажання перед Богом" (До Филип'ян 4:6).

Молитва, щоб знайти бажану роботу, може звучати приблизно так.

Молитва про роботу

"Дорогий Небесний Отець, спасибі, що у Тебе так багато благословінь для тих, хто любить Тебе, для тих, хто покликаний Тобою. Дякую Тобі за здібності і таланти, які Ти дав мені і якими я можу служити Тобі і іншим людям, отримуючи за це зарплату. Господь - Ти той, хто забезпечує мої потреби і захисник в час скорботи. Я цілком підкоряюся Тобі. 

Прошу Тебе, Господи, допоможи мені знайти бажану роботу, покажи мені її. Захисти мій розум, моє мислення, відкрий моє серце для Тебе, щоб я міг бути тим, хто водиться Тобою і бути чутливим до Твого водійства, коли я буду шукати її. Я прошу в тебе роботу, яка дасть мені відчуття цілісності і щастя. Роботу, яка не тільки забезпечить всі мої потреби, але дозволить служити фінансами для інших людей. Роботу, через яку буде розширюватися Твоє Царство і виконуватися Твоя воля. Я прошу тебе про це в ім'я Твого Сина, а мого Господа і Спасителя Ісуса Христа. Амінь! "

Якщо Господь вже благословив вас роботою, але виникають труднощі в процесі її виконання або в стосунках з начальством, не платять вчасно зарплату, просіть Бога про успіх в роботі. Часто таку молитву називають: "молитва на удачу в роботі". За кожним вашим успіхом стоїть Господь. Він любить вас і бажає допомагати вам у всякій вашій справі. Запорука вашого успіху - ваша віра й надія на Його підтримку. В Слові Божому читаємо: "Господь відчинить для тебе Свою добру скарбницю, небеса, щоб дати дощ для Краю твого в час його, і щоб поблагословити всякий чин твоєї руки і будеш давати в борг багатьом народам, а сам не будеш брати в борг і будеш панувати над багатьма народами, а над тобою не будуть панувати. і вчинить тебе Господь Бог твій головою, а не хвостом, і ти будеш тільки верхом, а не будеш долом, якщо будеш слухатися заповідей Господа Бога твого, що я сьогодні наказую тобі щоб додержувати й виконувати" (Второзаконие 28:12-13).

Молитва про успіх в роботі

Дорогий Господь, дай мені бути наполегливим і завзятим у роботі, яку ти мені дав. Навчи мене ставити перед собою мету і досягати її. Прошу Тебе про мудрість, щоб я міг бачити кращі рішення, і укріплення фізичного, щоб я міг справлятися з поставленими переді мною завданнями. Спасибі тобі за те, що Ти робиш мене сміливим в тому, щоб починати нові справи і не боятися ризикувати. Благослови мене фінансами та гідною оплатою моєї роботи.

Допоможи мені бути терплячим у всякій моїй справі і працювати так, як би я працював для Самого Тебе. Дай мені бути благословенням для людей, які працюють разом зі мною, щоб я поважав моє начальство, був уважним до колег і до тих, хто знаходиться в моєму підпорядкуванні. В ім'я Ісуса Христа. Амінь!

Якщо ви потребуєте в молитві за вашу роботу, напишіть тут своє молитовне прохання і ми помолимося за вас.

Шлях до Бога починається з молитви покаяння. Натисніть ТУТ, щоб помолитися разом з нами.  

Наступна стаття: Молитва воїна
Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 22


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше