Наші консультанти

Неможливо всього лише виконувати обов'язки консультанта: вимовляти набір вивчених фраз і молитися "черговими молитвами ". Консультування завжди передбачає участь серця.

Адже тільки любов, яку виливає у наші серця Господь і яку ми прагнемо передати людям, здатна змінювати негативні ситуації. Ми далекі від того, щоб просто вказати людині, яка звернулася до нас за допомогою, на помилку. Ми хочемо допомогти їй подолати труднощі, стати переможцем. Не завжди перемагати легко, адже зміни вимагають певних зусиль (і не тільки духовних).

У цій рубриці ми ділимося нашими свідченнями і одкровеннями від Господа. Бог проводив нас через певні речі, навчаючи нас і допомагаючи здобути перемогу. Віримо, що наші свідчення надихнуть і вас, дорогі друзі. Ми йдемо різними життєвими шляхами, але результат один - наша любов до Бога зростає, ми починаємо більше довіряти Йому. Нехай тільки Господу буде вся слава!

Анна Петрівна

Коли у своєму житті людина переживає реальні Божі чудеса, про них неможливо мовчати, їх неможливо сховати, вони "просяться назовні". Про них хочеться говорити, ділитися з іншими. Бог - Живий і Реальний, і служіння на Лінії життя для мене - це можливість, яка дозволяє мені ділитися з іншими свідченнями Божої слави і накопиченим досвідом. Якщо людина звертається до Бога з вірою і готовністю отримати, вона отримує своє чудо від Господа.

далі


Тетяна

Я прийшла до віри в Бога у 17 років при досить дивних обставинах. Жили ми з мамою вдвох на краю села, захищати нас було нікому. На нас було здійснено напад, ми дивом залишилися живі, тільки Бог врятував нас і захистив. З тих пір вже близько 20 років я і моя мама активно служимо в християнських церквах. Основна думка, яку я хочу донести до читача - якщо ти зараз вирішиш присвятити своє життя Богові цілком й повністю, то Він ніколи не залишить і не покине, і виведе з усіх складних обставин.

далі


Тетяна

Кожна людина має потребу в любові. Будучи дітьми, ми потребуємо любові й прийняття батьків, ставши дорослими - гідної оцінки нашого потенціалу суспільством. Іншими словами, любов - це базова потреба людини. Я знайшла джерело невичерпної любові, безумовної та безмежної. Це любов Отця. Бог є Любов, яка зцілює серця й душі. Звернувшись до Нього, ти ніколи не будеш шкодувати про своє рішення. І навіть якщо в цьому світі немає нікого, хто б по справжньому приймав та цінував тебе, Бог все одно буде любити тебе.

далі


Алла

Хоч би якими були обставини у моєму житті, Господь - мій Пастир, Він завжди приходить вчасно і у мене завжди є все необхідне, у чому маю потребу. Господь завжди дбав про мене і ніколи не залишав мене у безвиході. Які б хвилі не піднімалися навколо, Він виводив мене у тиху гавань спокою і миру. Я не боюся, що зі мною щось трапиться - Бог давно забрав цей страх. Я маю надію і впевненість, що будь-яке зло, яке виступає проти мене, Бог перетворить в перемогу і радість.

далі


Неля

Оглядаючись назад і аналізуючи свій життєвий шлях до істинного покаяння перед Богом, я розумію, що Бог був завжди поруч, направляючи, захищаючи і охороняючи мене. Божа рука проводила мене через важкі ситуації, звертаючи їх на благо. У той рік, коли я звернулася всім серцем до Бога, всі члени моєї сім'ї дивом протягом місяця отримали роботу. Бог знав, чого ми потребували. Життя з Богом - це найбільш захоплююча подорож, що дозволяє пізнавати Його, насолоджуватися спілкуванням з Ним і любити Його, а також виконувати Його волю на землі.

далі

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше