Навіщо потрібне покаяння?

Що найбільше вам подобається: їсти телятину або картопляне лушпиння? Одягати святковий одяг або носити лахміття? Бути постійно в радості чи розпачі?

Багато людей думають, що Божі шляхи ведуть до бідності, нещастя і відсталості. Насправді ж навпаки. Шляхи, які відводять від Бога, ведуть до самотності, залежності, печалі і смерті. Кожен ошуканець рано чи пізно буде схоплений в пастку власної неправди. Кожен злодій чи шахрай живе з постійним страхом бути виявленим і звинуваченим. Хіба це життя? Кожен алкоголік і наркоман стає жертвою своєї провини. Йому кожен раз необхідно все більше і більше «зілля», щоб менше відчувати тугу і самотність. Сексуальні пристрасті призводять до розпусти і різних інтриг. Наслідком цього є зруйновані сім'ї. Жахливе існування повинні проводити чоловіки, дружини і діти, тому що гріх перелюбу вимагає своєї ціни. Був обіцяний рай, але замість нього грішника чекає пекло.

Не можна грати в болоті без того, щоб не забруднитися. Так звані «радощі життя» - це міраж. За яскраво освітленій сценою, за блискучою рекламою розваг панує темрява. Вони обіцяють все: радість і любов, багатство і щастя, але, по суті, за всім цим ховається відчай, самотність і смерть. На жаль, немає ніякої надії для безбожників.

Чи хочете ви і далі залишатися грішником? Чи можете ви собі дозволити і далі грішити? Адже ви так прагнете до любові, чистоти та самоповаги. Чи хочете ви йти в нікуди?

Тільки на шляху додому до свого батька блудний син знайшов надію ... …

Ісус Христос бажає дати вам прощення і нове життя. Він помер на Голгофському хресті за ваші гріхи, за вашу провину. Прийміть Його жертву, звернувшись до Бога. З Ним ви знайдете те, що так довго і безуспішно шукали - мир, радість, підтримку ... Ваше життя буде наповнене сенсом і ви дізнаєтеся, як сильно вас любить Бог.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 7


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше