Як отримати відповідь на молитву

Важливо пам'ятати чотири простих принципи.

Проси відповідно до Божої волі

"І оце та відвага, що ми маємо до Нього, що коли чого просимо згідно волі Його, то Він слухає нас. А коли ми знаємо, що Він слухає нас, чого тільки ми просимо, - знаємо, що одержуємо те, чого просимо від нього." (1 Івана 5:14-15)

Коли людина просить відповідно до Божої волі, то автоматично Бог слухає таку людину, а якщо Бог слухає, то це означає, що людина одержує те, чого благає від Нього. Слово Боже є Божою волею. Якщо ми молимося згідно Слова Божого, то можемо бути впевнені, що Бог почує нас і все те, що просимо, Він дасть нам.

"Коли ж у Мені перебувати ви будете, а слова Мої позостануться в вас, то просіть, чого хочете, і станеться вам! Отець мій прославиться в тому, якщо рясно зародите й будете учні Мої." (Від Івана 15:7-8)

Слово Боже у нашому серці відкриває шлях для того, щоб ми отримали все, чого тільки говоримо у молитві, чого тільки побажаємо.

Молися в ім'я Ісуса

"І коли що просити ви будете в Імення Моє, те вчиню, щоб Отець прославився в Сині. Коли будете в Мені просити чого в Моє Ймення, то вчиню." (Иоанн 14:13-14)

В молитві ми просимо у Отця в ім'я Ісуса. Саме Ісус став посередником між Богом і людиною через Свою смерть. Бог поставив Ім'я Ісуса понад усяке ім'я, щоб перед цим Ім'ям вклонялося кожне коліно небесних, земних і підземних. Ісус і Його ім'я - одне. Влада, яку має Ісус, є також і в Його імені..

"Один бо є Бог, і один Посередник між Богом та людьми, людина Христос Ісус" (1 Тим. 2:5)

Дякуй Богові за відповідь

Ми маємо дякувати Богові, навіть тоді, поки не бачимо ще відповіді. Біблійний патріарх Авраам почав дякувати Богові за сина, якого ще не бачив. Бог поставив цю віру йому в праведність і Авраам отримав сина.

"Не турбуйтесь ні про що, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою" (Филип. 4:6)

Коли ми дякуємо Богові за те, чого ще не бачимо - це є виразом нашої віри Богу.

Будь терплячим та не піддавайся сумніву

Людина, яка не впевнена у своїй вірі і проханнях, втрачає все. Бог не дасть такій людині нічого. Якщо ти чогось чекаєш від Бога, чекай до кінця, неухильно. Терпляча людина отримує те, що просить, а хто має сумнів і вагаэться в своїх думках та вчинках - не побачить те, що просить. 

"Але нехай просить із вірою, без жадного сумніву, бо хто має сумнів, той подібний до морської хвилі, яку жене й кидає вітер. Нехай бо така людина не гадає, що дістане що від Господа." (Як. 1:6-7)

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше