Яка молитва до вподоби Богу?

Можна зробити кілька висновків про молитву, яка до вподоби Богу, познайомившись із притчею про фарисея та митаря.

притча про фарисея та митаря"Два чоловіки до храму ввійшли помолитись, - один фарисей, а другий був митник. Фарисей, ставши, так молився про себе: «Дякую, Боже, Тобі, що я не такий, як інші люди: здирщики, неправедні, перелюбні, або як цей митник. Я пощу два рази на тиждень, даю десятину з усього, що тільки надбаю!" А митник здалека стояв, та й очей навіть звести до неба не смів, але бив себе в груди й казав: "Боже, будь милостивий до мене грішного!"… Говорю вам, що цей повернувся до дому свого більш виправданий, аніж той. Бо кожен, хто підноситься,- буде понижений, хто ж понижається, - той піднесеться "(Єваггелія від Луки 18:10-14)

Цю притчу Ісус дав для того, щоб вказати на конкретний гріх тих, які були впевнені про себе, що вони праведні, і принижували інших. Господь викриває і бажає виправити гріх самоправедності, який заважає отримати відповідь на молитву.

Часто люди подібно до цього фарисея, вважають, що Бог відповідає на молитви заради того, що вони роблять для Бога або заради того, ким вони є (посада, звання, можливості або здібності). А митник висловив універсальну потребу людини - милість. Результат молитви у наявності: "митар повернувся до дому свого більш виправданий, аніж фарисей".

Щоб отримати відповідь від Бога, необхідно приходити до Нього зі смиренним серцем. Бог чує молитву грішника, коли той просить Його про милість.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -1


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше