Чи можливо перемогти рак?

Якою б не була ваша ситуація, ніколи не забувайте, що Господь сильніший за будь-який рак, і тому ви в змозі побороти цю недугу!

победить ракВаш перший бій у битві з раком ви можете виграти, якщо позбудетесь страху. Прийміть сміливе рішення - виступити проти цього Голіафа і, поборовши страх, наповнити серце надією і вірою, котра засновується на Божих обітницях, які даруванні нам у Слові Божому. Така віра допоможе вам вистояти проти будь-яких фізичних або духовних нападів диявола. Навіть якщо ваше здоров'я було підірвано через рак, ще не пізно зміцнити вашу віру в Бога, почати ще більш пристрасно шукати на Його допомогу і просити Його дарувати вам мир і зцілення від недуги.

«Благослови, душе моя, Господа, і не забувай за всі добродійства Його! Всі провини Твої Він прощає, всі недуги твої вздоровляє. Від могили життя твоє Він визволяє. Він милістю та милосердям тебе коронує. Він бажання твоє насичує добром, відновиться, мов той орел, твоя юність!» (Пс. 102:2-5)

Велика частина онкозахворювань виникає через неправильне харчування, через токсини, що знаходяться у повітрі, яким ми дихаємо, і у воді, яку ми п'ємо. Все це разом із малорухливим способом життя руйнує імунну систему і призводить до захворювання. Виснаження імунітету також має місце, коли людина постійно перебуває у пригніченому стані, стурбованості або інших негативних руйнівних емоціях: страх, гнів, заздрість, жалкування про щось, відчуження, ненависть, гіркота й сором. Тому наступним кроком на шляху до оздоровлення буде перехід до повноцінного харчування, розумного, здорового способу життя та емоційного зцілення.

Рішуча відмова від негативних емоційних реакцій, правильне відношення до життя і регулярне вивчення Слова Божого, котре має силу руйнувати негативні емоції і настрої, що загрожують нашому життю і здоров'ю, допоможуть подолати хворобу. Який би стан відчаю вас не охоплював, пам'ятайте, що Господь завжди любить вас, турбується про вас і опікується вами. Він зацікавлений у тому, щоб ви жили і процвітали. Будь-якої миті ви можете кликати до нього, шукати спілкування з Ним, яке, здатне спочатку зцілити вашу душу, а потім також і тіло.

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: 10


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше