Кризова вагітність

Кризова вагітність зазвичай застає жінку зненацька. Можливо, ви відчуваєте, що не готові до народження дитини і змін у вашій родині. Тут можуть додатися і зовнішні причини: недостатня фінансова забезпеченість (навіщо розводити злидні); немає свого житла; чоловік не хоче другу дитину; криза в шлюбі; хлопець покинув, коли дізнався про вагітність та ін. 

Якщо ви опинилися в такій ситуації, ви намагалися знайти підтримку у близьких, допомогу, але не знайшли, все одно не поспішайте приймати рішення про аборт. Бог любить вас і любить ваше дитя. Дитина всередині вас - це вже повноцінна людина. І Бог має Свої дивовижні плани для її життя. Бог хоче, щоб ваша дитина народилася, і тому Він на вашому боці, щоб підтримати вас і забезпечити всім необхідним. Бажання зберегти життя закладено Богом у серці кожної жінки. Непередаване відчуття щастя - дати життя своїй дитині, побачити її усмішку, спостерігати, як вона дорослішає.  

Якщо ваш чоловік проти народження дитини, моліться за нього. У Бога є завжди вихід. Бог не дав нам духа страху, але духу сили, любові і мудрості . Навіть якщо вам доведеться народжувати самостійно, в нашій країні ви можете отримати юридичну та гуманітарну допомогу, є центри допомоги матері й дитині, є опікунські ради. Пошукайте схожі організації у вашій місцевості. У крайньому випадку можна потім віддати дитину на всиновлення 

Якщо ви ще вагаєтеся, зателефонуйте нам: 093 650 68 85 (Тетяна), 066 084 34 27 (Наталія)

Чи була вам корисна ця стаття? : 
Vote up!
Vote down!

рейтинг: -2


VCTV - официальный канал христианской церкви "ПОБЕДА": проповеди, видеотрансляции, информация о жизни церкви

Больше информации здесь

Прямая трансляция служений


Наш Господь завжди дає вихід навіть там, де його, здавалося б, немає

Проект: Є надія

Більше інформації

Відео проекту


Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу

Підбадьорення, молитовна підтримка!

Дізнайтесь більше